iPhone 7 Scherm reparatie - Fabriekskwaliteit

Zwart, Wit
Fabriekskwaliteit
12 maanden garantie
€ 119,00 € 98,35
SKU
TUFREP iPhone 7 Scherm reparatie - Fabriekskwaliteit
Plan je afspraak online en ontvang €10,- korting op je reparatie *€10,- korting niet geldig i.c.m. lopende acties

Bij de prijs inbegrepen:

Fabriekskwaliteit

De operatie wordt uitgevoerd met het beste onderdeel wat beschikbaar is

12 maanden garantie

12 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel

Montage

Het onderdeel wordt vakkundig en zorgvuldig gemonteerd

Uitgebreid getest

Het apparaat wordt uitgebreid getest volgens ons testrapport om onze kwaliteit te waarborgen

Daarom Tuffel:

Reparatie altijd met de beste kwaliteit onderdelen


Uitgebreid gecheckt op kwaliteit volgens ons testrapport


Geen dataverlies


Gratis haal- en brengservice in Almelo


Geen gedoe om garantie. Bekijk onze garantievoorwaarden


Ruim 25 jaren ervaring met consumentenelektronica

Klanten beoordelen ons met een:

iPhone 7 Scherm Reparatie

Je kent het wel, je haalt je iPhone 7 uit je broekzak of tas en 'hij' glipt zo uit je handen en valt op de grond. Je schrikt je wezenloos en ziet de bui al hangen. Gelukkig gaat het vaak goed, maar niet altijd natuurlijk. Dit maakt de meest voorkomende reparatie aan een iPhone 7 het scherm. En laat Tuffel nu dé specialist bij uitstek zijn voor een iPhone 7 scherm reparatie.

iPhone 7 scherm reparatie: Scherm gebarsten, wat nu?

Geen paniek! Ja, het scherm van je iPhone 7 is gebarsten, maar dit is vrij eenvoudig te verhelpen. Nee, je ademhaling stokt niet voor eeuwig en het verdriet is snel verdwenen zodra er een nieuw scherm op jouw iPhone 7 gemonteerd is.

Neem eerst contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag met het kiezen van de juiste reparatie en geven antwoord op al je vragen. Nou ja, al je vragen... We houden het graag professioneel, maar schromen een gezellig gesprek natuurlijk niet.

iPhone 7 scherm reparatie: Afspraak maken

Het liefst maken we een afspraak, zodat we jouw iPhone 7 scherm reparatie goed kunnen voorbereiden. Zo zorgen we ervoor dat het juiste onderdeel, een deskundige reparateur en een kop koffie/thee beschikbaar is. Hiermee reduceren we de reparatietijd en zorgen ervoor dat je snel je geliefde iPhone 7 terug krijgt.

Onze Tuffels van de klantenservice helpen je graag verder bij vragen. We proberen voor iedereen goed bereikbaar te zijn, of je nu op een telefoon, tablet of computer zit. Op onze klantenservice pagina vind je een uitgebreid overzicht.

iPhone 7 scherm reparatie: De reparatie

De dag van de reparatie is aangebroken, best spannend eigenlijk. Maar je kan met een gerust hart je telefoon bij ons inleveren. We repareren al járen en onze reparateurs weten precies hoe ze met jouw iPhone 7 om moeten gaan. Zij behandelen jouw iPhone 7 alsof het hun eigen is.

Alvorens er wordt gerepareerd, wordt jouw iPhone 7 eerst volledig getest. Wij testen het toestel op ALLE functies, zodat we zeker weten dat er door de val niet meer kapot is gegaan dan alleen het scherm. Als blijkt dat er andere problemen zijn dan wordt dit met je overlegd. Blijkt dat alleen het scherm defect is, dan wordt er direct gerepareerd.
Na de reparatie wordt dezelfde uitvoerige kwaliteitstest nogmaals uitgevoerd. Dit doen we omdat we er zeker van willen zijn dat jij jouw iPhone 7 volledig werkend terug krijgt.

iPhone 7 scherm reparatie: Garantie

Als wij zeggen dat je garantie hebt op het door ons gemonteerde scherm, dan heb je dat ook. Blijkt dat er toch wat ongemakkelijkheden ontstaan met het scherm, binnen de garantieperiode, dan lossen we die gewoon voor je op. We maken een nieuwe afspraak met je en je krijgt gewoon een nieuw scherm gemonteerd.

Specificaties
DienstReparatie
Model iPhoneiPhone 7
Soort defectScherm
Kleurn.v.t.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:iPhone 7 Scherm reparatie - Fabriekskwaliteit
Uw waardering

Waar is Tuffel gevestigd?

Maak kennis met de specialisten van Tuffel in ons servicecenter aan de Aadijk 35 in Almelo.

Openingstijden:
Maandag 09.00 - 17.00 uur
Dinsdag 09.00 - 17.00 uur
Woensdag 09.00 - 17.00 uur
Donderdag 09.00 - 17.00 uur
Vrijdag 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Zondag Gesloten
Tuffel is specialist in smartphones, tablets, macs en laptops

Wie is Tuffel?

Full service specialist in smartphones, tablets en Macs. Aanbieder van upgrades, reparaties, refurbished, occasions, accessoires en onderdelen. Een nuchtere Almelose onderneming met dito medewerkers, met maar één doel: in deze tijd waar de smartdevice onmisbaar is, jouw betrouwbare servicepartner zijn. Door te kiezen voor kwaliteit en service onderscheidt Tuffel zich van andere partijen in de regio. Deze kernwaarden worden erkend en gewaardeerd door klanten zoals Asito, ZorgAccent, Gemeente Almelo, Heracles Almelo, PANalytical en diverse verzekeringskantoren.

Onze zakelijke partners kiezen voor de service en kwaliteit van Tuffel

Tuffel heeft op Klanten Vertellen een boordeling van 8.8/10 op basis van 391 reviews.