iPhone 6 batterij vervangen

iPhone 6 batterij vervangen

49,00 incl. btw. 40,50 excl. btw.

Loopt de batterij van je iPhone 6 snel leeg? Of valt je telefoon wanneer ie nog 30% is opgeladen? Laat dan de batterij van je iPhone 6 vervangen.

Plan je afspraak online en ontvang € 10,00 korting aan de kassa.

Betalen doe je bij Tuffel na de reparatie. Wij accepteren uitsluitend betalingen per pin.

*Let op: deze korting geldt niet bij lopende acties

Laden...
Artikelnummer: TUFREPIPH6BAT Categorieën: , , Tags: ,
Bel voor informatie of afspraak naar: 0546 76 75 95

Beschrijving

iPhone 6 Batterij vervangen

Wanneer je een iPhone 6 lange(re) tijd gebruikt, zal na verloop van tijd de batterij (oftewel accu) minder goed gaan presteren. Dit proces is jammergenoeg niet tegen te gaan. Soms helpt het kalibreren van de iPhone 6 batterij, maar er komt een moment waarop de batterij echt op is en vervangen moet worden.

Welke problemen ondervind je bij een slechte of oude accu

De batterij loopt erg snel leeg.
Mijn telefoon valt spontaan uit.
Opladen duurt erg lang of gaat juist snel.
De batterij heeft meer dan 1000 oplaad cycles.

Apple biedt de mogelijkheid, vanaf iOS 10.2.1, om de status of kwaliteit van je iPhone 6 batterij zelf te controleren. Dit kan vrij eenvoudig via de instellingen van je iPhone.

Controleer de status van de batterij van je iPhone 6:

Ga naar Instellingen
Kies voor Batterij
En ga naar Batterijconditie

Apple geeft de capaciteit van je iPhone 6 batterij aan in percentages. Indien de accu in goede of zeer goede staat is, meestal bij 80% of meer, is er doorgaans niets aan de hand en hoef je de batterij niet te laten vervangen. Wanneer het percentage onder de 80% komt, kan het zijn dat je telefoon aanzienlijk minder presteert of minder lang meegaat.

Wanneer je batterij aan vervanging toe is, of minder presteert dan zou moeten, zie je de melding: ‘Je iDevice-batterij heeft mogelijk onderhoud nodig’.

Apple laat bij een slecht presterende batterij je iPhone minder goed presteren door de snelheid van de processor te verlagen. Hierdoor verbruikt je iPhone minder energie en gaat de telefoon wat langer mee. Dit is uit te schakelen via de instellingen, zoals hierboven genoemd:

Ga naar Instellingen
Kies voor Batterij
En ga naar Piekprestaties
Hier kan je het vertragen uitzetten. Maar let op! Het kan ook voor problemen zorgen, zoals het spontaan uitvallen van je iPhone 6 of het erg snel leeg lopen van de batterij.

Er is nog een andere manier om de batterij van je iPhone te controleren. Dit kan met behulp van je Apple of Windows computer:

Batterij controleren op een Apple Computer

Batterij controleren op een Windows Computer

Moet ik de batterij van mijn iPhone of iPad vervangen?
Zie je de melding dat je batterij onderhoud nodig heeft? Of heb je met behulp van bovenstaande tips de batterij gecontroleerd, met een negatieve uitkomst? Dan adviseren wij om de batterij van je iPhone 6 te laten vervangen, of om de batterij zelf te vervangen.

Extra informatie

Type reparatie

Batterij

Merk

Apple

Model

iPhone 6

Categorie

iPhone

You've just added this product to the cart: