Zakelijk

Tuffel; goed gefikst voor de zaak!

Tuffel zelfst.naamw. (m.)
Verbuigingen: tuffel|s (meerv.)
Betekenis: Aardappel

In Twente hebben we niet alleen verstand van aardappels, maar ook van Apples.

Meer dan 50 jaar Apple specialisme

Bij elkaar opgeteld hebben de specialisten van Tuffel meer dan 50 jaar ervaring met Apple producten. Kortom; Tuffel is een echte Apple specialist.

Uw eigen vaste accountmanager

Altijd dezelfde accountmanager die precies weet wat u wilt, hoe u werkt en welke afspraken er zijn gemaakt. Uzelf herhalen is hierdoor niet nodig.

Alle diensten op rekening

Maak gebruik van al onze diensten en betaal uw factuur gewoon achteraf. Geen gedoe aan de kassa met een pinpas of contanten.

Telefonisch & E-mail support

Op geleverde producten en diensten geven wij zowel telefonisch als per e-mail support.

Refurbished én nieuw bestellen

Speciaal voor onze zakelijke relaties leveren wij nieuwe Apple computers. Heeft u een gebruikt Apple computer? Dan ruilt u deze gewoon in en ontvangt u het inruilbedrag als korting op uw factuur.

TTS: Tuffel Toeter Service

Voor zakelijke relaties in Almelo, Vriezenveen, Geesteren, Wierden, Borne, Bornerbroek hebben wij de haal- en breng service. Verlies geen minuut van je werkdag.

Verkoop Apple nieuw en refurbished

Wij verkopen zowel nieuwe als refurbished Apple iPhones, iPads en computers.

Toe aan een nieuwe of andere Mac? Vraag geheel bij Tuffel vrijblijvend een offerte op voor een nieuwe of refurbished Apple computer. Ruil uw huidige in en ontvang de inruilwaarde als directe korting op de factuur.

Uitgebreide kennis van Apple hard- en software

Onze Apple specialisten werken gemiddeld meer dan 10 jaar met Apple. Aan kennis van hard- en software dus geen gebrek.

Van de grafische weergave tot diep in de terminal, niets is onze specialisten vreemd. Er is altijd wel een Apple specialist aanwezig waarmee u kan sparren.

Professionele reparaties

Reparaties worden uitsluitend uitgevoerd door specialisten, met de beste kwaliteit of originele onderdelen.

Al meer dan 10 jaar repareren wij iPhones (vanaf de 3G). In die tijd hebben we gezocht naar betrouwbare leveranciers met de beste kwaliteit onderdelen. Ons vertrouwen in onze kwaliteit blijkt wel uit de garantie die we geven.

Office365 & Exchange in de Cloud

Microsoft Office op uw Mac en uw E-mail in de cloud.

Uw e-mail, agenda en contactpersonen veilig bij Microsoft in de Cloud, met de voordelen en kracht van een Exchange Server. Met Office365 bent u volledig mobiel en e-mailt u vanaf elke gewenste locatie.

VoIP; bellen via het internet

Een volledig eigen telefooncentrale in de Cloud.

Weg met ISDN en die oude telefooncentrale en verwelkom bellen via het internet. Met alle voordelen van een telefooncentrale, zoals een wachtrij, doorkiesnummers, keuzemenu, voicemail en nog veel meer.