Inkoop

Verkoop jouw Apple computer, iPhone of iPad aan Tuffel.

Wil je snel en zorgeloos van je iPhone, iPad of Apple computer af? Verkoop dan je apparaat aan Tuffel. Vul het gewenste formulier in en wij doen je snel een bod.

Wat bied je ons aan?

Welke Apple computers nemen wij over?

Wij nemen uitsluitend MacBooks (ook Air en Pro), iMacs, Mac Pro’s en Mac Mini’s over vanaf bouwjaar 2013 en jonger.

Oudere Macs mogen per e-mail aangeboden worden, waarop wij een bod doen naar afschrijvingswaarde. Mail naar klantenservice@tuffel.nl

Extra bijverdienen

Ruil je Apple computer compleet in met alle toebehoren en verdien tot €50,- extra. Bekijk de onderstaande tabel om te zien hoeveel je meer verdient.

Tuffel inkoop doosOriginele doos
€10,- extra

Originele toetsenbord
€20,- extra

Aankoopbon met geldige garantie
€5,- extra

Originele stroomkabel
€5,- extra

Originele muis
€10,- extra

Extra bijverdienen

Ruil je iPhone computer compleet in met alle toebehoren en verdien tot €50,- extra. Bekijk de onderstaande tabel om te zien hoeveel je meer verdient.

Originele doos
€5,- extra

Aankoopbon met geldige garantie
€5,- extra

Originele USB-kabel + USB-adapter
€5,- extra

Extra bijverdienen

Ruil je iPad compleet in met alle toebehoren en verdien tot €50,- extra. Bekijk de onderstaande tabel om te zien hoeveel je meer verdient.

Originele doos
€5,- extra

Aankoopbon met geldige garantie
€5,- extra

Originele USB-kabel + USB-adapter
€5,- extra

Extra informatie

Het serienummer van je Mac achterhalen

 1. Klik op het Apple () icoontje links bovenin het scherm
 2. Klik op Over deze Mac

Instructies voor het aanmelden van je apparaat

 1. ⚠️ Zorg ervoor dat de vergrendeling/ het wachtwoord van het apparaat verwijderd is. Vergrendelde apparaten kunnen niet door onze specialisten getest worden.
 2. ⚠️ Zorg ervoor dat alle accounts verwijderd zijn. Denk hierbij aan: Zoek mijn iPhone, Android Device Manager, iCloud, Google account, Samsung account.
 3. Vul het formulier op deze pagina volledig in Je ontvangt een bevestiging van de aanmelding en binnen 1 tot 3 werkdagen een marktconform bod op je aangeboden apparaat via e-mail.

Instructies voor het versturen van je apparaat

 1. Maak altijd een back-up van je data (zie tips op onze website). Elk apparaat dat door ons wordt ingekocht, wordt teruggezet naar fabrieksinstellingen. Wij zijn niet aansprakelijk voor data die dan verdwijnt.
 2. Pak je apparaat stevig in. Voeg eventueel bubbeltjesplastic of papier toe voor extra bescherming.
 3. Print de e-mail die je ter bevestiging van ons hebt ontvangen en doe deze in de doos.
 4. Bied je pakket aan bij een PostNL servicepunt. De kosten die je maakt voor het versturen, worden door ons volledig vergoed wanneer we een deal hebben.
 5. Je krijgt een bevestiging wanneer we het apparaat hebben ontvangen.

Algemene voorwaarden verkoop

 • De definitieve technische staat, cosmetische conditie én inruilwaarde van het apparaat worden door onze specialisten in ons servicecenter vastgesteld. Komen deze overeen met de door jou ingevoerde informatie? Dan blijft het bod staan wat we via e-mail hebben verstuurd en betalen we je binnen 1 werkdag. Afhankelijk van je bank kan het voorkomen dat het geld pas na 2 of 3 dagen op jouw rekening staat.
 • Heb je een iPhone of iPad? Zorg er dan voor dat ‘Zoek mijn iPhone’ uitgeschakeld is. Dat doe je via Instellingen -> iCloud -> Zoek mijn iPhone.
 • Blijkt dat het door jou aangeboden apparaat minder waard is, omdat de technische of cosmetische staat niet overeen komt met wat er in het formulier is aangegeven, dan doen we een nieuw bod.
 • Ga je niet akkoord met het nieuwe bod? Dan retourneren we je apparaat. De kosten voor het retour sturen zijn voor ons. Jij hebt immers al betaald voor het opsturen.