Shop - iPhone 7 batterij vervangen

iPhone 7 batterij vervangen

59,00 incl. btw. 48,76 excl. btw.

Heb je problemen met het opladen van je iPhone 7, of loopt de batterij erg snel leeg? Dan is het de hoogste tijd om de batterij van je iPhone te laten vervangen.

Plan je afspraak online en ontvang € 10,00 korting aan de kassa.

Betalen doe je bij Tuffel na de reparatie. Wij accepteren uitsluitend betalingen per pin.

*Let op: deze korting geldt niet bij lopende acties

Laden...
Bel voor informatie of afspraak naar: 0546 76 75 95

Beschrijving

iPhone 7 Batterij vervangen

Gebruik je je iPhone 7 al ruime tijd? Dan zal na verloop van tijd de batterij (ook wel accu genoemd) minder goed presteren. Dit proces is helaas niet te stoppen. Soms helpt kalibreren van de iPhone 7 batterij, maar er komt een moment waarop de batterij echt aan vervanging toe is. Hoe weet je nu of je batterij aan vervanging toe is? Apple biedt de mogelijkheid, vanaf iOS 10.2.1, om de status of kwaliteit van je iPhone 7 batterij zelf te controleren.

Controleer de status van de batterij van je iPhone 7:

Ga naar Instellingen
Kies voor Batterij
En ga naar Batterijconditie

Apple geeft de capaciteit van je iPhone 7 batterij aan in percentages. Indien de batterij in goede of zeer goede staat is, meestal bij 80% of meer, is er doorgaans niets aan de hand en hoef je de batterij niet te laten vervangen. Wanneer het percentage 80% of lager is, kan het zijn dat je telefoon aanzienlijk minder goed presteert of minder lang meegaat.

Wanneer de batterij van je iPhone 7 aan vervanging toe is, of minder presteert dan zou moeten, zie je de melding: ‘Je iDevice-batterij heeft mogelijk onderhoud nodig’.

Apple laat bij een slecht presterende batterij je telefoon minder goed presteren door de snelheid van de processor te verlagen. Hierdoor verbruikt je iPhone 7 minder energie en gaat de telefoon wat langer mee. Deze vertraging van de processor is uit te schakelen via de instellingen:

Ga naar Instellingen
Kies voor Batterij
En ga naar Piekprestaties
Hier kan je het vertragen van de processor uitzetten. Maar let op! Het kan ook voor problemen zorgen. Zoals bijvoorbeeld het spontaan uitvallen van je iPhone 7 of het erg snel leeg lopen van de batterij.

Er is nog een andere manier om de batterij van je iPhone 7 te controleren. Dit kan met behulp van je Apple of Windows computer:

Batterij controleren op een Apple Computer

Batterij controleren op een Windows Computer

Moet ik de batterij van mijn iPhone laten vervangen, of zelf vervangen?
Zie je de melding dat je batterij onderhoud nodig heeft? Of heb je met behulp van bovenstaande tips de batterij gecontroleerd, met een negatieve uitkomst? Dan adviseren wij om de batterij van je iPhone 7 te laten vervangen, of om de batterij zelf te vervangen.

Extra informatie

Type reparatie

Batterij

Merk

Apple

Model

iPhone 7

Categorie

iPhone

You've just added this product to the cart: