GSM reparatie Almelo

GSM reparatie Almelo

 GSM reparatie Almelo Tuffel is jouw kwaliteitspartner
De specialisten van GSM reparatie Almelo Tuffel werken zeer nauwkeurig. Elk onderdeel en elk schroefje wordt op de juiste plek terug geplaatst. Alle inhoud van je GSM wordt met absolute discretie behandeld. Deze kernwaarden worden erkend en gewaardeerd door onze zakelijke partners zoals: Asito, Heracles Almelo, Gemeente Almelo en PANalytical.

Haal- en breng service van GSM reparatie Almelo Tuffel
Ben je niet in staat om langs te komen in de winkel van GSM reparatie Almelo Tuffel? Maak dan gebruik van onze haal- en brengservice. Woon je in Almelo? Dan wordt je smartphone, tablet, laptop of Mac opgehaald, gerepareerd en weer teruggebracht. Bel 0546 76 75 95 voor meer informatie over onze haal- en brengservice. Klik hier voor meer informatie over deze service.

GSM reparatie Almelo
Onze medewerkers helpen je graag verder in ons servicecenter

Garantie bij GSM reparatie Almelo Tuffel
Bij GSM reparatie Almelo Tuffel houden we niet van gedoe om garantiegevallen. We zijn altijd helder en transparant over onze garantievoorwaarden. Klik hier voor een overzicht van alle garantievoorwaarden van Tuffel. Blijkt dat het onderdeel niet juist werkt, dan wordt deze geheel gratis vervangen. Je betaalt dan ook geen reparatiekosten.

Heb je vragen over je reparatie?
Of heb je een onbekend probleem met je smartphone, tablet, laptop of Mac? Dan mag je ons altijd bellen voor vragen en advies. Advies is bij ons altijd gratis. Soms is een probleem simpel te verhelpen en zullen we niet schromen je op weg te helpen. Als blijkt dat een probleem hardnekkig is, maken we direct een afspraak bij ons reparatiecentrum voor een grondige analyse.

Telefoon reparatie Almelo Tuffel Aadijk 35a
Gratis parkeren voor de deur

Daarom kies je voor Tuffel

  • Reparatie binnen 60 mintuten. Klaar terwijl je wacht!
  • Reparatie uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen
  • Gunstige garantievoorwaarden
  • Parkeren voor de deur

GSM reparatie Almelo voor Apple iPhone reparatiesiPhone reparatie

Loopt de accu snel leeg van je iPhone? Je iPhone weer in originele conditie door het gebruik van de beste kwaliteit onderdelen.

iPhone reparatie tarieven

GSM reparatie Almelo voor Samsung Galaxy reparatiesSamsung Galaxy reparatie

Alle Samsung Galaxy reparaties bij GSM reparatie Almelo Tuffel vakkundig uitgevoerd met originele Samsung onderdelen.

Samsung reparatie tarieven