iPhone reparatie Almelo

iPhone reparatie Almelo

Voor een iPhone reparatie ga je naar Tuffel in Almelo!
Tuffel is een professioneel bedrijf met de beste en snelste iPhone reparatie in Twente! Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, zijn snel en betrouwbaar. In bijna alle gevallen kunt je wachten op je iPhone reparatie onder het genot van een kop koffie of thee op de reparatie. Toch zijn er uitzonderingen, bij waterschade zullen wij je iPhone chemisch moeten reinigen. Dit duurt doorgaans een werkdag.

iPhone reparatie Almelo
Naast de meest voorkomende problemen die wij aantreffen bij iPhone reparaties, zoals een kapot scherm of een kras op de achterzijde zijn er allerlei andere zaken welke kapot kunnen zijn aan je iPhone. Indien je niet precies weet wat er mis is onderzoeken wij wat er aan de hand is.

GSM reparatie Almelo
Onze medewerkers helpen je graag verder in ons servicecenter

Professionele diensten
iPhone reparatie Almelo Tuffel betekent een zeer nauwkeurige uitvoering door professionele medewerkers. Elk onderdeel en elke schroef wordt op de juiste plek teruggeplaatst. Alle inhoud van je iPhone wordt met absolute discretie behandeld. Deze kernwaarden worden erkend en gewaardeerd door klanten zoals Asito, TSN Thuiszorg, Gemeente Almelo, Politie Almelo en PANalytical.

Garantie
Omdat we bij Tuffel met de beste kwaliteit onderdelen werken, geven we volledige garantie op het gerepareerde onderdeel. Blijkt dat het onderdeel niet juist werkt, dan wordt deze geheel gratis vervangen. Je betaalt ook geen reparatiekosten.

Mac reparatie Almelo
Naast het repareren van iPhones zijn wij ook gespecialiseerd in het reviseren van Apple computers

Heb je vragen over je reparatie?
Of heb je een onbekend probleem met je iPhone? Dan mag je ons altijd bellen voor vragen en advies. Advies is bij ons altijd gratis. Soms is een probleem simpel te verhelpen en zullen we niet schromen je op weg te helpen. Als blijkt dat een probleem hardnekkig is, maken we direct een afspraak bij ons reparatiecentrum voor een grondige analyse. Bel nu met één van onze specialisten voor hulp en advies: 0546 76 75 95.

Daarom kies je voor Tuffel

  • Reparatie binnen 1 uur. Klaar terwijl je wacht!
  • Reparatie uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen
  • Gunstige garantievoorwaarden
  • Parkeren voor de deur

GSM reparatie Almelo voor Apple iPhone reparatiesiPhone reparatie

Barst in het display van je iPhone? Of loopt de batterij snel leeg? Wij fiksen je iPhone altijd met de beste kwaliteit onderdelen.

Meest voorkomende reparaties

iPhone reparatie tarieven