Galaxy S6 Edge

 • Ruim 25 jaren ervaring met consumentenelektronica
 • Reparatie uitsluitend met originele Samsung onderdelen
 • Uitvoerig voor- en nagetest
 • Gratis haal- en brengservice
Plan je afspraak online en ontvang €10,- korting op je reparatie *€10,- korting niet geldig i.c.m. lopende acties

Samsung Galaxy S6 Edge Reparatie

Oei, problemen met jouw Galaxy S6? Kies dan nu voor een Samsung Galaxy S6 Edge reparatie van Tuffel. Want álle Samsung Galaxy S6 Edge reparaties worden uitgevoerd met originele onderdelen. Garantie is bij ons gegarandeerd je probleem opgelost zonder gedoe. Zoek hieronder jouw gewenste Samsung Galaxy S6 Edge reparatie en maak snel een afspraak!

Producten 1-12 van 13

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Samsung Galaxy S6 Edge Scherm reparatie
  Origineel onderdeel
  12 maanden garantie Lees verder
  € 229,00 € 189,26
 2. Samsung Galaxy S6 Edge Midframe reparatie
  Origineel
  6 maanden garantie Lees verder
  € 129,00 € 106,61
 3. Samsung Galaxy S6 Edge Batterij vervangen
  Origineel
  6 maanden garantie Lees verder
  € 79,00 € 65,29
 4. Samsung Galaxy S6 Edge Speaker reparatie
  Origineel
  6 maanden garantie Lees verder
  € 59,00 € 48,76

Producten 1-12 van 13

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Daarom kies je voor een Samsung Galaxy S6 Edge Reparatie bij Tuffel:

Klaar terwijl je wacht
De gemiddelde Samsung Galaxy S6 Edge reparatie duurt een uur. Dit is inclusief voor- en natest en uiteraard de reparatie zelf. Onder het genot van een kop koffie/thee mag je bij ons op je reparatie wachten. Even een luchtje scheppen en je hoofd leeg maken mag uiteraard ook.

Originele onderdelen
Voor een Samsung Galaxy S6 Edge reparatie werken wij uitsluitend met originele onderdelen. Samsung levert namelijk via distributeurs originele Galaxy S6 Edge onderdelen. Wij hanteren dezelfde garantie die Samsung op haar producten geeft, in sommige gevallen wel 12 maanden.

Garantie is gewoon garantie
Werken met de beste kwaliteit en leveranciers heeft voor jou als voordeel dat je ook garantie krijgt zonder gezeur. Is een onderdeel niet goed, of is een reparatie niet naar wens uitgevoerd? Dan wordt de garantie-reparatie zonder gedoe en kosten uitgevoerd.

Discretie en veiligheid
Wanneer jou Samsung Galaxy S6 Edge reparatie wordt uitgevoerd blijft alle informatie op jouw telefoon behouden.  Er worden geen backups of kopieën uitgevoerd  / bewaard zonder dit eerst te overleggen. Jouw data is bij ons in veilige handen. Soms moet een telefoon terug worden gezet naar fabrieksinstellingen om een probleem te verhelpen. Dit wordt uiteraard tijdig met je besproken. Zo krijg je de kans om alsnog een backup te maken.

Maak altijd en regelmatig een backup!
Ondanks dat wij tijdens de Samsung Galaxy S6 Edge reparatie met de grootste zorg omgaan met jouw toestel, zijn wij niet verantwoordelijk voor de informatie die op jouw telefoon staat. Maak daarom altijd een backup voordat je je telefoon laat repareren. Eigenlijk adviseren we iedereen om altijd en regelmatig een backup te maken, zodat er bij verlies of diefstal geen belangrijke informatie verloren gaat.

Onze zakelijke partners kiezen voor de service en kwaliteit van Tuffel

Tuffel heeft op Klanten Vertellen een boordeling van 8.8/10 op basis van 391 reviews.