Galaxy A7 2015

 • Ruim 20 jaar ervaring met consumentenelektronica
 • Reparatie uitsluitend met originele Samsung onderdelen
 • Uitvoerig voor- en nagetest
 • Gratis haal- en brengservice

Samsung Galaxy A7 Reparatie

Is je waardevolle Galaxy A7 gevallen en is er iets aan kapot gegaan? Kies dan voor een professionele Samsung Galaxy A7 reparatie van Tuffel. Want álle Samsung Galaxy A7 reparaties worden uitgevoerd met originele onderdelen. Garantie is bij ons gegarandeerd je probleem opgelost zonder gedoe. Zoek hieronder jouw gewenste Samsung Galaxy A7 reparatie en maak snel een afspraak!

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Samsung Galaxy A7 2015 Waterschade reiniging
  Volledige reiniging
  Kosten ongeacht uitkomst
  Geen garantie op werking
  Geen garantie op onderdelen
  Doorlooptijd: min. 2 werkdagen Lees verder
  € 49,00 € 40,50

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Daarom kies je voor een Samsung Galaxy A7 Reparatie bij Tuffel:

Klaar terwijl je wacht
De gemiddelde Samsung Galaxy A7 reparatie duurt een uur. Dit is inclusief voor- en natest en uiteraard de reparatie zelf. Onder het genot van een kop koffie/thee mag je bij ons op je reparatie wachten. Even een luchtje scheppen en je hoofd leeg maken mag uiteraard ook.

Originele onderdelen
Voor een Samsung Galaxy A7 reparatie werken wij uitsluitend met originele onderdelen. Samsung levert namelijk via distributeurs originele Samsung Galaxy A7 onderdelen. Wij hanteren dezelfde garantie die Samsung op haar producten geeft, in sommige gevallen wel 12 maanden.

Garantie is gewoon garantie
Werken met de beste kwaliteit en leveranciers heeft voor jou als voordeel dat je ook garantie krijgt zonder gezeur. Is een onderdeel niet goed, of is een reparatie niet naar wens uitgevoerd? Dan wordt de garantie-reparatie zonder gedoe en kosten uitgevoerd.

Discretie en veiligheid
Wanneer jou Samsung Galaxy A7 reparatie wordt uitgevoerd blijft alle informatie op jouw telefoon behouden.  Er worden geen backups of kopieën uitgevoerd  / bewaard zonder dit eerst te overleggen. Jouw data is bij ons in veilige handen. Soms moet een telefoon terug worden gezet naar fabrieksinstellingen om een probleem te verhelpen. Dit wordt uiteraard tijdig met je besproken. Zo krijg je de kans om alsnog een backup te maken.

Maak altijd en regelmatig een backup!
Ondanks dat wij tijdens de Samsung Galaxy A7 reparatie met de grootste zorg omgaan met jouw toestel, zijn wij niet verantwoordelijk voor de informatie die op jouw telefoon staat. Maak daarom altijd een backup voordat je je telefoon laat repareren. Eigenlijk adviseren we iedereen om altijd en regelmatig een backup te maken, zodat er bij verlies of diefstal geen belangrijke informatie verloren gaat.