iPhone X reparatie

iPhone X reparatie

Voor een goede iPhone X reparatie ga je naar Tuffel. Onze monteurs staan klaar om jouw iPhone X vakkundig te herstellen. Reparaties worden altijd uitgevoerd met fabriekskwaliteit onderdelen. Dit zijn de beste kwaliteit onderdelen die beschikbaar is. Daarbij geven wij ruime garantie op het vervangen onderdeel. Dat is de service die je mag verwachten van Tuffel.
Bekijk de reparatieprijzen van de iPhone X en maak direct een afspraak

Filter

iPhone X reparatie in Almelo

Een kapotte iPhone X is zeker niet grappig. Helemaal niet wanneer het OLED display gebarsten is. Dat wordt een retrourtje Tuffel! Maak nu snel online, telefonisch of per e-mail een afspraak. Plan je een online afspraak, dan krijg je gewoon € 10,00 korting op de reparatie! Tijdens de reparatie wacht je gewoon relaxed in onze showroom, met een heerlijk bakkie koffie of thee. Heerlijk relaxen totdat wij je iPhone X reparatie gereed hebben. Goed gefikst door Tuffel!

iPhone X LCD Scherm reparatie

De iPhone X is het eerste toestel waarbij Apple een OLED display gebruikt. Dit display gebruikt minder energie, maar geeft tegelijkertijd een beter en mooier beeld dan zijn voorgangers. Een groot nadeel van OLED schermen is dat ze gevoeliger zijn en sneller breken/barsten dan de reguliere / traditionele LCD schermen. Is het scherm van je iPhone gebarsten, laat 'em dan repareren door Tuffel. Met 12 maanden garantie op het vervangen display en gegarandeerd de beste kwaliteit OLED display is de keuze snel gemaakt.

iPhone X batterij vervangen

Er komt een moment waarop de batterij van je telefoon niet zo lang meer meegaat, je iPhone zomaar uitvalt of erg warm wordt tijdens het opladen. Dat is het moment waarop je je batterij door Tuffel kan laten testen, of zelf kan testen met behulp van onze tip: de batterij van je iPhone controleren. Is de batterij inderdaad slecht of defect? Maak dan snel een afspraak.

iPhone X achterkant kapot

Dit is een reparatie die wij niet uitvoeren. De achterkant van de iPhone X is voorzien van allerlei electronica, waaronder een technologie voor het draadloos opladen van de telefoon. Aangezien deze electronica erg gevoelig is, is de kans op grote schade bij het demonteren van de achterkant zeer waarschijnlijk. Dit risico nemen wij liever niet en in dit geval sturen we je door naar Apple zelf. Zij ruilen je toestel, met bijbetaling, voor een nieuwe.

Klaar terwijl je wacht

Voor alle reparaties die we uitvoeren geldt de klaar-terwijl-je-wacht service. Op elke reparatie mag gewoon gewacht worden in onze showroom. Is tijd vrij maken even lastig of heb je geen zin om op de reparatie te wachten? Dan mag je het toestel gewoon bij ons achter laten. Op een later tijdstip, wanneer jij tijd hebt, haal je 'em gewoon weer op. We adviseren wel om van te voren een afspraak met ons te maken voor een iPhone X reparatie. Dan zorgen wij ervoor dat je direct, snel en goed geholpen wordt, én de juiste onderdelen voor je worden gereserveerd of besteld.
  1. Reparatie met uitsluitend de beste kwaliteit onderdelen
  2. Geniet van een kop koffie of thee in onze wachtruimte
  3. Binnen 1 uur is je iPhone X reparatie gereed en ben je weer online
  4. Gratis parkeren voor de deur

Haal- en brengservice helemaal gratis

Ben je erg druk en kan je geen tijd vrij plannen om bij ons langs te komen? Geen probleem, wij halen binnen Almelo je iPhone X gratis op en brengen deze weer gerepareerd bij je terug. Zakelijke klanten maken erg veel gebruik van onze haal- en brengservice, zodat ze hun kantoor of werkplek niet hoeven te verlaten.

Refurbished iPhone als alternatief

Een reparatie van je iPhone X hoeft niet altijd te lonen. Het komt voor dat de reparatiekosten de waarde van je telefoon overstijgen. Een perfect alternatief is dan een Refurbished iPhone. Een refurbished iPhone is een gerenoveerde iPhone, in technisch perfecte staat. De voordelen van een Refurbished iPone is de lage(re) aanschafwaarde en de hoge garantie. Deze is minimaal 1, maar vaak ook 2 jaren. Zo koop je een zo goed als nieuwe iPhone, tegen zeer goede voorwaarden. Bekijk hier ons aanbod Refurbished iPhones.

Onze specialisaties

Tuffel heeft jarenlange ervaring op het gebied van smartphone, tablet, Apple en Windows onderhoud en reparaties. Onze reparaties voeren wij goed en zorgvuldig uit, en verliezen service en kwaliteit daardoor niet uit het oog. Voor informatie over onze reparaties of andere zaken kun je telefonisch contact met ons opnemen via 0546 76 75 95 of via WhatsApp op nummer 06 57 89 26 22. Uiteraard zijn we te vinden op social media via: Facebook, Instagram, Twitter en Youtube
You've just added this product to the cart: