iPhone SE reparatie

iPhone SE reparatie

Loop je al een tijdje met een kapotte iPhone SE, en wil je die graag en snel en goed laten repareren? Maak dan nu online een afspraak voor een iPhone SE reparatie en krijg € 10,- korting. Je bent binnen no-time weer online en bereikbaar.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

iPhone SE reparatie, de beste kwaliteit, garantie en service in Almelo

Is je iPhone SE kapot en wil je die graag en snel laten repareren? En wil je zeker weten dat het goed gebeurt, met alleen de allerbeste kwaliteit onderdelen? Maak dan nu online, telefonisch of per e-mail een afspraak bij Tuffel. Tijdens de reparatie van je iPhone SE wacht je bij ons onder het genot van een kop koffie of thee. Bijna alle SE reparaties hebben wij binnen 30 tot 60 minuten gefikst, zodat je snel weer bereikbaar en online bent.

iPhone SE reparaties die veelvuldig voorkomen

iPhone SE Scherm reparatie
Scherm reparaties komen het meeste voor. Deze staan met stip bovenaan de lijst van alle reparaties. Omdat dit zo vaak voorkomt, zijn we heer en meester geworden in iPhone SE scherm reparaties. Een iPhone SE scherm reparatie is bij Tuffel niet duur, goed en wordt snel uitgevoerd met het beste beeldscherm in de markt. Daarbij krijg je ook nog eens 12 maanden garantie op het door ons vervangen scherm.
iPhone SE batterij vervangen
Tweede op de lijst van veel voorkomende reparaties is de iPhone SE batterij reparatie. Oftewel het vervangen van de batterij. Hoe ouder de telefoon, hoe slechter de batterij wordt. Loopt de batterij van je iPhone SE snel leeg? Laadt de batterij langzaam of slecht op? Of valt je iPhone SE zomaar uit, terwijl de indicator aangeeft dat de telefoon voldoende opgeladen is? Dan is de batterij zeer zeker aan vervanging toe. Je kan de kwaliteit van de batterij ook zelf testen met behulp van onze tips: De batterij van je iPhone controleren op een Apple computer (2018)
iPhone SE met waterschade
Is je iPhone SE in het water gevallen? Laat dan je telefoon dan zo snel mogelijk reinigen door een specialist. Waterschade lijkt onschuldig door de zogenaamde waterdichtheid van de telefoon, maar veroorzaakt juist veel problemen en kan er zelfs voor zorgen dat je iPhone SE voorgoed defect raakt. Met als gevolg het verlies van al je contacten, foto's en andere belangrijke informatie. Vochtresten die in je iPhone blijven zitten, veroorzaken vaak permanente schade aan de belangrijkste onderdelen. Het is daarom verstandig om direct aktie te ondernemen wanneer je iPhone SE waterschade heeft. Dit is alleen op te lossen door het vocht te verwijderen met een speciale alcohol, in een ultrasoon bad.
Klaar terwijl je wacht
Voor alle reparaties hebben wij een goede en betaalbare oplossing. Uiteraard geldt voor onze reparaties altijd de klaar-terwijl-je-wacht service (behalve bij waterschade). Op elke reparatie kan je gewoon wachten in onze wachtruimte. Wel vragen wij je om een afspraak te maken voor een iPhone SE reparatie. Zo zorgen wij ervoor dat je snel, adequaat en goed geholpen wordt, en dat de juiste onderdelen voor je worden gereserveerd.
  1. Reparaties met alleen de beste kwaliteit onderdelen
  2. Rustig wachten met een kop koffie of thee in onze wachtruimte
  3. Binnen een uur is je iPhone SE reparatie afgerond
  4. Gratis parkeren voor de deur
Gratis haal- en breng service in Almelo
Lukt het niet om zelf langs te komen? Dan halen wij binnen Almelo je iPhone SE gratis op en brengen deze weer gerepareerd terug. Met name zakelijke relaties maken erg graag gebruik van deze gratis dienst en zijn er zeer tevreden over. De reparatie wordt op één en dezelfde dag gehaald en gebracht, zodat je zo snel mogelijk weer bereikbaar en online bent.
Refurbished iPhone als vervanging
Een reparatie van je iPhone SE is soms duurder dan de aanschaf van een goede refurbished telefoon. Het kan zijn dat de reparatiekosten veel hoger zijn dan de waarde van je toestel. Een Refurbished telefoon is een herstelde of gerenoveerde telefoon, van zeer goede kwaliteit, soms zelfs als nieuw. Voordelen van een Refurbished iPones zijn de lage aanschafwaarde en de goede lange garantie. Deze is soms 1 jaar, maar vaak ook 2 jaar. Zo koop je een zeer voordelige nieuwe iPhone, tegen zeer goede voorwaarden. Bekijk hier ons aanbod Refurbished iPhones.
Onze specialisaties
Tuffel heeft jarenlange ervaring op het gebied van smartphone, tablet, Apple en Windows onderhoud en reparaties. Onze reparaties voeren wij goed en zorgvuldig uit, en verliezen service en kwaliteit daardoor niet uit het oog. Voor informatie over onze reparaties of andere zaken kun je telefonisch contact met ons opnemen via 0546 76 75 95 of via WhatsApp op nummer 06 57 89 26 22. Uiteraard zijn we te vinden op social media via: Facebook, Instagram, Twitter en Youtube