iPhone 8 reparatie

iPhone 8 reparatie

Breng je iPhone ter reparatie binnen bij Tuffel in Almelo. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in snelle doch zorgvuldige reparaties. Je iPhone 8 wordt bij Tuffel binnen 30 tot 60 minuten gefikst. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend fabriekskwaliteit onderdelen. Daarnaast krijg je van ons echte garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Da’s pas service. Bekijk de prijzen van onze iPhone 8 reparaties en plan direct een afspraak.

Filter

iPhone 8 reparatie in Almelo

Heb je een kapotte iPhone 8 en wil je die graag gerepareerd hebben? Maak dan nu online, telefonisch of per e-mail een afspraak bij Tuffel. Tijdens de reparatie zit je heerlijk te wachten in onze showroom, met een kop koffie of thee, totdat wij je iPhone 8 reparatie gereed hebben. De meeste reparaties hebben wij binnen 30 tot 60 minuten uitgevoerd, waardoor je snel weer telefonisch bereikbaar, online en uitermate social bent.

Top 3 meest voorkomende iPhone 8 reparaties

1. iPhone 8 LCD Scherm reparatie
Scherm reparaties komen het meeste voor. Iedereen laat zijn/haar telefoon wel eens vallen en dat gaat niet altijd zonder kleerscheuren. Uit onze eigen cijfers blijkt zelfs dat 70% van de reparaties het scherm betreft. Onze monteurs die de iPhone 8 reparaties vaak uitvoeren, weten deze telefoon zorgvuldig en erg goed te repareren. Ze zijn bedreven en gespecialiseerd, en lossen alle problemen met een iPhone 8 perfect op. Een iPhone 8 scherm reparatie is bij Tuffel niet duur, erg goed en wordt uitgevoerd met uitsluitend de beste kwaliteit LCD display. Tevens ontvang je 12 maanden volledige garantie op de werking van het door ons vervangen scherm.
2. iPhone 8 batterij vervangen
Tweede op de lijst van meest voorkomende reparaties is het vervangen van de batterij. Loopt de batterij van je iPhone 8 snel leeg, wordt je telefoon erg warm, laadt de batterij van je iPhone 8 langzaam op of valt ie spontaan uit? Terwijl je nog voldoende energie in je batterij lijkt te hebben? Dan heb je zo goed als zeker te maken met een defecte of slechte batterij. Het komt soms voor dat je een bolling in je scherm ziet of dat deze barst, doordat een slechte batterij opzwelt. In zo'n geval moet je de batterij direct laten vervangen! Je kan de kwaliteit van de batterij zelf testen met behulp van onze tips: De batterij van je iPhone controleren op een Apple computer.
3. iPhone 8 USB oplaad module vervangen of reinigen
De iPhone 8 heeft geen separate aansluiting meer voor een koptelefoon. Voor het luisteren van muziek met een headset wordt de USB oplaad module nu gebruikt. Omdat er meer en meer gebruik wordt gemaakt van dit oplaadpunt, slijt deze sneller of raakt ie sneller verstopt met vuil of stof. We reinigen altijd eerst het oplaadpunt, lukt dit niet dan vervangen we de hele USB oplaadmodule.
Klaar terwijl je wacht
Voor alle reparaties die we uitvoeren geldt de klaar-terwijl-je-wacht service. Op elke reparatie mag gewoon gewacht worden in onze wachtruimte. Heb je even geen tijd of zin om op de reparatie te wachten? Dan mag je het toestel ook gewoon bij ons achter laten, en op een later tijdstip weer ophalen. We adviseren wel om van te voren een afspraak met ons te maken voor een iPhone 8 reparatie. Dan zorgen wij ervoor dat je direct, snel en goed geholpen wordt, én de juiste onderdelen voor je worden gereserveerd of besteld.
  • Reparatie met uitsluitend de beste kwaliteit onderdelen
  • Geniet van een kop koffie of thee in onze wachtruimte
  • Binnen 1 uur is je iPhone 8 reparatie gereed en ben je weer online
  • Gratis parkeren voor de deur
Haal- en brengservice helemaal gratis
Ben je erg druk en kan je geen tijd vrij plannen om bij ons langs te komen? Geen probleem, wij halen binnen Almelo je iPhone 8 gratis op en brengen deze weer gerepareerd bij je terug. Zakelijke klanten maken erg veel gebruik van onze haal- en brengservice, zodat ze hun kantoor of werkplek niet hoeven te verlaten.
Refurbished iPhone als alternatief
Een reparatie van je iPhone 8 hoeft niet altijd te lonen. Het komt voor dat de reparatiekosten de waarde van je telefoon overstijgen. Een perfect alternatief is dan een Refurbished iPhone. Een refurbished iPhone is een gerenoveerde iPhone, in technisch perfecte staat. De voordelen van een Refurbished iPone is de lage(re) aanschafwaarde en de hoge garantie. Deze is minimaal 1, maar vaak ook 2 jaren. Zo koop je een zo goed als nieuwe iPhone, tegen zeer goede voorwaarden. Bekijk hier ons aanbod Refurbished iPhones.
Onze specialisaties
Tuffel heeft jarenlange ervaring op het gebied van smartphone, tablet, Apple en Windows onderhoud en reparaties. Onze reparaties voeren wij goed en zorgvuldig uit, en verliezen service en kwaliteit daardoor niet uit het oog. Voor informatie over onze reparaties of andere zaken kun je telefonisch contact met ons opnemen via 0546 76 75 95 of via WhatsApp op nummer 06 57 89 26 22. Uiteraard zijn we te vinden op social media via: Facebook, Instagram, Twitter en Youtube
You've just added this product to the cart: