iPhone 8 plus reparatie

iPhone 8 Plus reparatie

Voor een iPhone 8 Plus reparatie kom je langs bij reparatiecentrum Tuffel in Almelo. Onze ervaren reparateurs herstellen je iPhone 8 Plus binnen 30 tot 60 minuten. Dit wordt bij ons altijd uitgevoerd met uitsluitend de beste kwaliteit onderdelen. Na reparatie is je iPhone weer als nieuw. Daarbovenop geven wij altijd garantie op het vervangen onderdeel. Bij Tuffel goed gefikst!
Bekijk de iPhone 8 Plus reparatieprijzen en plan direct jouw afspraak

Filter

iPhone 8 Plus reparatie in Almelo

Daar loop je dan met je kapotte iPhone 8 Plus. Wordt het niet eens tijd dat je 'em laat repareren? Maak dan nu online, telefonisch of per e-mail een afspraak bij Tuffel in Almelo. Maak je online een afspraak? Dan krijg je gewoon € 10,00 korting op de reparatie! Tijdens de reparatie wacht je gewoon relaxed in onze showroom, met een heerlijk bakkie koffie of thee. Gewoon genieten totdat wij je iPhone 8 Plus reparatie uitgevoerd hebben. De meeste reparaties hebben wij binnen 30 tot 60 minuten gedaan, waardoor je direct weer telefonisch bereikbaar, online of live bent.

De 3 veel voorkomende iPhone 8 Plus reparaties

1. iPhone 8 Plus LCD Scherm reparatie

Scherm reparaties komen bijna dagelijks voor. Iedereen heeft zijn/haar telefoon wel eens laten vallen en dat gaat wel eens hopeloos mis. Uit onze eigen cijfers blijkt zelfs dat 70% van alle reparaties het scherm betreft. Onze ervaren monteurs, die de iPhone 8 Plus reparaties veelvuldig uitvoeren, weten de telefoon snel en goed te repareren. Ze zijn bedreven en gespecialiseerd, en fiksen jouw iPhone 8 Plus zonder problemen. Een iPhone 8 Plus scherm reparatie laten uitvoeren bij Tuffel is niet duur, kwalitatief en wordt uitgevoerd met een fabriekskwaliteit LCD display. Daarbij ontvang je 12 maanden garantie op de werking van het door ons geplaatste scherm.

2. iPhone 8 Plus batterij vervangen

Tweede op de lijst van veel voorkomende reparaties is het vervangen van de batterij. Loopt de batterij van je iPhone 8 Plus snel leeg, valt ie spontaan uit, wordt je telefoon erg warm, laadt de batterij van erg langzaam op? Terwijl je nog voldoende energie in je batterij lijkt te hebben? Dan heb je zo goed als zeker een defecte of slechte batterij. Het komt wel eens voor dat je een bolling in je scherm ziet of dat deze barst, doordat een slechte batterij opzwelt. In zo'n geval moet je de batterij direct laten vervangen! En als je pech hebt ook het scherm. Je kan de kwaliteit van de batterij zelf testen met behulp van onze tips: De batterij van je iPhone controleren op een Apple computer.

3. iPhone 8 Plus USB dockconnector vervangen of reinigen

De iPhone 8 Plus heeft geen koptelefoon aansluiting meer. Voor het luisteren van muziek kijken naar video met geluid met een headset wordt de USB oplaad module nu gebruikt. Omdat er vaker gebruik wordt gemaakt van deze oplaad module, gaat deze ook sneller kapot of raakt ie sneller verstopt met vuil of stof. We reinigen altijd eerst het oplaadpunt, helpt dit niet dan vervangen we de hele USB dockconnector.

Klaar terwijl je wacht

Voor alle reparaties die we uitvoeren geldt de klaar-terwijl-je-wacht service. Op elke reparatie mag gewoon gewacht worden in onze showroom. Is tijd vrij maken even lastig of heb je geen zin om op de reparatie te wachten? Dan mag je het toestel gewoon bij ons achter laten. Op een later tijdstip, wanneer jij tijd hebt, haal je 'em gewoon weer op. We adviseren wel om van te voren een afspraak met ons te maken voor een iPhone 8 Plus reparatie. Dan zorgen wij ervoor dat je direct, snel en goed geholpen wordt, én de juiste onderdelen voor je worden gereserveerd of besteld.
  • Reparatie met uitsluitend de beste kwaliteit onderdelen
  • Geniet van een kop koffie of thee in onze wachtruimte
  • Binnen 1 uur is je iPhone 8 Plus reparatie gereed en ben je weer online
  • Gratis parkeren voor de deur

Haal- en brengservice helemaal gratis

Ben je erg druk en kan je geen tijd vrij plannen om bij ons langs te komen? Geen probleem, wij halen binnen Almelo je iPhone 8 Plus gratis op en brengen deze weer gerepareerd bij je terug. Zakelijke klanten maken erg veel gebruik van onze haal- en brengservice, zodat ze hun kantoor of werkplek niet hoeven te verlaten.

Refurbished iPhone als alternatief

Een reparatie van je iPhone 8 Plus hoeft niet altijd te lonen. Het komt voor dat de reparatiekosten de waarde van je telefoon overstijgen. Een perfect alternatief is dan een Refurbished iPhone. Een refurbished iPhone is een gerenoveerde iPhone, in technisch perfecte staat. De voordelen van een Refurbished iPone is de lage(re) aanschafwaarde en de hoge garantie. Deze is minimaal 1, maar vaak ook 2 jaren. Zo koop je een zo goed als nieuwe iPhone, tegen zeer goede voorwaarden. Bekijk hier ons aanbod Refurbished iPhones.

Onze specialisaties

Tuffel heeft jarenlange ervaring op het gebied van smartphone, tablet, Apple en Windows onderhoud en reparaties. Onze reparaties voeren wij goed en zorgvuldig uit, en verliezen service en kwaliteit daardoor niet uit het oog. Voor informatie over onze reparaties of andere zaken kun je telefonisch contact met ons opnemen via 0546 76 75 95 of via WhatsApp op nummer 06 57 89 26 22. Uiteraard zijn we te vinden op social media via: Facebook, Instagram, Twitter en Youtube
You've just added this product to the cart: