iPhone 7 reparatie

iPhone 7 reparatie

Op zoek naar een goed en kwalitatieve iPhone 7 reparatie? Maak dan nu een afspraak bij Tuffel. Onze monteurs repareren jouw iPhone 7 binnen 30 tot 60 minuten. Je iPhone 7 wordt zorgvuldig gedemonteerd. Het defecte onderdeel wordt vervangen en elk onderdeeltje wordt weer, zoals het hoort, teruggezet. Service is bij Tuffel écht service. Bij elke reparatie geven wij gunstige garantievoorwaarden. Check de prijs van jouw iPhone 7 reparatie en maak direct een afspraak.

Filter

iPhone 7 reparatie in Almelo

Loop je met een kapotte iPhone 7 en wil je 'em laten repareren? Maak dan nu online, telefonisch of per e-mail een afspraak bij Tuffel. Tijdens de reparatie zit je heerlijk te wachten in onze relaxruimte, met een kop koffie of thee, totdat wij je iPhone 7 reparatie gereed hebben. De meeste reparaties hebben wij binnen 30 tot 60 minuten uitgevoerd, waardoor je snel weer online, bereikbaar en social bent.

iPhone 7 reparaties die het meest voorkomen

iPhone 7 Scherm reparatie
Iedereen laat zijn/haar telefoon wel eens vallen en daardoor dien we voonamelijk scherm reparaties. Uit onze cijfers blijkt zelfs dat 70% van de reparaties het scherm betreft. Onze monteurs die de iPhone 7 reparaties uitvoeren, weten door de vele reparaties deze telefoon snel en goed te repareren. Ze zijn in staat om alle problemen met een iPhone 7 perfect op te lossen. Een iPhone 7 scherm reparatie is bij Tuffel niet duur, goed en wordt uitgevoerd met uitsluitend de beste kwaliteit LCD display. Daarbij ontvang je ook nog eens 12 maanden volledige garantie op de werking van het door ons vervangen scherm.
iPhone 7 batterij vervangen
De volgende op de lijst van meest voorkomende reparaties is het vervangen van de batterij. Loopt de batterij van je iPhone 7 snel leeg, laadt de batterij van je iPhone 7 langzaam op, wordt je iPhone heel erg warm of valt ie spontaan uit? Dan heb je zo goed als zeker te maken met een kapotte of slechte batterij. Heel soms zie je zelfs een bolling in je scherm, omdat de batterij opzwelt. In dat geval moet je a.s.a.p. de batterij laten vervangen! Je kan de kwaliteit van de batterij zelf testen met behulp van onze tips: De batterij van je iPhone controleren op een Apple computer (2018)
iPhone 7 USB oplaadpunt vervangen of reinigen
De iPhone 7 heeft geen audio jack aansluiting meer. Voor het luisteren van muziek met oordopjes wordt de USB oplader nu gebruikt. Omdat er nu meer gebruik wordt gemaakt van dit oplaadpunt, slijt deze sneller of raakt sneller verstopt met vuil. In eerste instantie proberen we eerst het oplaadpunt te reinigen, lukt dit niet dan vervangen we de hele USB oplaad module.
Klaar terwijl je wachten
Voor alle reparaties hebben wij een gedegen en permanente oplossing. Uiteraard geldt voor al onze reparaties de klaar-terwijl-je-wacht service. Op elke reparatie mag je gewoon wachten in onze wachtruimte. Geen tijd of zin om te wachten? Dan mag je het toestel ook gewoon bij ons achter laten, en wanneer het je uitkomt weer ophalen. Wel adviseren wij om van te voren een afspraak met ons te maken voor een iPhone 7 reparatie. Dan zorgen wij ervoor dat je direct, snel en goed geholpen wordt, én de juiste onderdelen voor je klaar worden gelegd.
  1. Reparatie met uitsluitend de beste kwaliteit onderdelen
  2. Geniet van een kop koffie of thee in onze wachtruimte
  3. Binnen 1 uur is je iPhone 7 reparatie gereed en ben je weer online
  4. Gratis parkeren voor de deur
Gratis haal- en brengservice
Heb je even geen vervoer tot je beschikking of ben je aan je werkplek gebonden? Geen probleem, wij halen binnen Almelo je iPhone 7 gratis op en brengen deze weer gerepareerd bij je terug. Zakelijke klanten maken veel gebruik van onze haal- en brengservice, zodat ze hun werkplek niet hoeven te verlaten en gewoon bereikbaar zijn. Een geweldige gratis dienst, die zeer geliefd is.
Refurbished iPhone als alternatief
Een reparatie van je iPhone 7 hoeft niet altijd te lonen. Het komt voor dat de reparatiekosten de waarde van je telefoon overstijgen. Een perfect alternatief is dan een Refurbished iPhone. Een refurbished iPhone is een gerenoveerde iPhone, in technisch perfecte staat. De voordelen van een Refurbished iPone is de lage(re) aanschafwaarde en de hoge garantie. Deze is minimaal 1, maar vaak ook 2 jaren. Zo koop je een zo goed als nieuwe iPhone, tegen zeer goede voorwaarden. Bekijk hier ons aanbod Refurbished iPhones.
Onze specialisaties
Tuffel heeft jarenlange ervaring op het gebied van smartphone, tablet, Apple en Windows onderhoud en reparaties. Onze reparaties voeren wij goed en zorgvuldig uit, en verliezen service en kwaliteit daardoor niet uit het oog. Voor informatie over onze reparaties of andere zaken kun je telefonisch contact met ons opnemen via 0546 76 75 95 of via WhatsApp op nummer 06 57 89 26 22. Uiteraard zijn we te vinden op social media via: Facebook, Instagram, Twitter en Youtube
You've just added this product to the cart: