iPhone 7 plus reparatie

iPhone 7 Plus reparatie

Voor een hoge kwaliteit iPhone 7 Plus reparatie kom je natuurlijk naar reparatiecentrum Tuffel in Almelo. Onze onderhoudsspecialisten staan klaar om jouw iPhone 7 Plus in behandeling te nemen. De operatie duurt ongeveer 30 minuten. Je iPhone is daarna weer zo goed als nieuw. De behandeling wordt uitsluitend uitgevoerd met fabriekskwaliteit onderdelen. Daarbovenop geven wij ook nog eens garantie op het vervangen onderdeel. Bekijk de prijzen en maak snel een afspraak

Filter

iPhone 7 Plus reparatie in Almelo

Heb je een kapotte iPhone 7 Plus en wil je 'em graag laten repareren? Maak dan nu online, telefonisch of per e-mail een afspraak bij Tuffel. Tijdens de reparatie zit je heerlijk te wachten in onze showroom, met een kop koffie of thee, totdat wij je iPhone 7 Plus reparatie gereed hebben. De meeste reparaties hebben wij binnen 30 tot 60 minuten uitgevoerd, waardoor je snel weer online, bereikbaar en social bent.

Top 3 veel voorkomende iPhone 7 Plus reparaties

1. iPhone 7 Plus Scherm reparatie
De meeste reparaties die we uitvoeren zijn scherm reparaties. Iedereen laat immers zijn/haar telefoon wel eens vallen en dat gaat niet altijd goed. Uit onze cijfers blijkt zelfs dat 70% van de reparaties het scherm betreft. Onze monteurs die de iPhone 7 Plus reparaties regelmatig uitvoeren, weten deze telefoon zorgvuldig, snel en goed te repareren. Ze zijn in staat om alle problemen met een iPhone 7 Plus perfect en adequaat op te lossen. Een iPhone 7 Plus scherm reparatie is bij Tuffel niet duur, goed en wordt uitgevoerd met de allerbeste kwaliteit display. Daarnaast ontvang je ook nog eens 12 maanden volledige garantie op de werking van het door ons vervangen LCD scherm.
2. iPhone 7 Plus batterij vervangen
De tweede op de lijst van veel voorkomende reparaties is het vervangen van de batterij. Loopt de batterij van je iPhone 7 Plus snel leeg, wordt je iPhone heel erg warm, laadt de batterij van je iPhone 7 Plus langzaam op of valt ie spontaan uit? Dan heb je te maken met een defecte of uitermate slechte batterij. Het komt zelfs voor dat je een bolling in je scherm ziet of dat deze zelfs barst, doordat de batterij opzwelt. In dat geval moet je z.s.m. de batterij laten vervangen! Je kan de kwaliteit van de batterij zelf testen met behulp van onze tips: De batterij van je iPhone controleren op een Apple computer (2018)
3. iPhone 7 Plus USB oplaadpunt vervangen of reinigen
De iPhone 7 Plus heeft geen aansluiting meer voor een koptelefoon met een standaard audio jack aansluiting. Voor het luisteren van muziek met oordopjes wordt de USB oplaad module nu gebruikt. Omdat er meer gebruik wordt gemaakt van dit oplaadpunt, slijt deze sneller of raakt sneller verstopt met vuil. We proberen altijd eerst het oplaadpunt te reinigen, lukt dit niet dan vervangen we de hele USB oplaadmodule.
Klaar terwijl je wachten
Voor al onze reparaties hebben wij een goede en permanente oplossing. Uiteraard geldt voor alle reparaties de klaar-terwijl-je-wacht service. Op elke reparatie mag je gewoon wachten in onze showroom. Heb je geen tijd of zin om op de reparatie te wachten? Dan mag je het toestel ook gewoon bij ons achter laten, en weer ophalen wanneer het je uitkomt. Wel adviseren wij om van te voren een afspraak met ons te maken voor een iPhone 7 Plus reparatie. Dan zorgen wij ervoor dat je direct, snel en goed geholpen wordt, én de juiste onderdelen voor je worden gereserveerd of besteld.
  1. Reparatie met uitsluitend de beste kwaliteit onderdelen
  2. Geniet van een kop koffie of thee in onze wachtruimte
  3. Binnen 1 uur is je iPhone 7 Plus reparatie gereed en ben je weer online
  4. Gratis parkeren voor de deur
Gratis haal- en brengservice
Ben je druk en heb je een deadline te halen? Geen probleem, wij halen binnen Almelo je iPhone 7 Plus gratis op en brengen deze weer gerepareerd bij je terug. Zakelijke klanten maken veel gebruik van onze haal- en brengservice, zodat ze hun werkplek niet hoeven te verlaten en zo bereikbaar blijven. Een gratis dienst die zeer geliefd is.
Refurbished iPhone als alternatief
Een reparatie van je iPhone 7 Plus hoeft niet altijd te lonen. Het komt voor dat de reparatiekosten de waarde van je telefoon overstijgen. Een perfect alternatief is dan een Refurbished iPhone. Een refurbished iPhone is een gerenoveerde iPhone, in technisch perfecte staat. De voordelen van een Refurbished iPone is de lage(re) aanschafwaarde en de hoge garantie. Deze is minimaal 1, maar vaak ook 2 jaren. Zo koop je een zo goed als nieuwe iPhone, tegen zeer goede voorwaarden. Bekijk hier ons aanbod Refurbished iPhones.
Onze specialisaties
Tuffel heeft jarenlange ervaring op het gebied van smartphone, tablet, Apple en Windows onderhoud en reparaties. Onze reparaties voeren wij goed en zorgvuldig uit, en verliezen service en kwaliteit daardoor niet uit het oog. Voor informatie over onze reparaties of andere zaken kun je telefonisch contact met ons opnemen via 0546 76 75 95 of via WhatsApp op nummer 06 57 89 26 22. Uiteraard zijn we te vinden op social media via: Facebook, Instagram, Twitter en Youtube
You've just added this product to the cart: