iPhone 6s reparatie

iPhone 6s reparatie

Is je iPhone 6s gevallen of er ineens mee gestopt? Breng ’em dan snel naar Tuffel voor een onderzoek of reparatie. De meeste iPhone 6s reparaties zijn bij ons binnen 30 minuten klaar, en je kan erop wachten. Daarnaast krijg je bij ons erg goede garantievoorwaarden. Kies hieronder jouw iPhone 6s reparatie en maak meteen een afspraak.

Filter

iPhone 6s reparatie in Almelo

Wil je graag je iPhone 6s laten repareren? Maak dan online, telefonisch of per e-mail een afspraak en kom snel langs in ons Service Center. Geniet tijdens de reparatie van een kop koffie of thee in onze relaxruimte, totdat wij je iPhone 6s reparatie gereed hebben. De meeste reparaties hebben wij binnen 30 tot 60 minuten uitgevoerd, waardoor je binnen no-time weer bereikbaar en online bent.

iPhone 6s, de meest voorkomende reparaties

iPhone 6s Scherm reparatie

De meest voorkomende reparatie van de iPhone 6s, is een gebarsten of gebroken scherm. In meer dan 70% van de reparaties die we uitvoeren, vervangen we het defecte scherm voor een nieuwe. Gelukkig kennen onze ervaren monteurs de iPhone 6s als hun broekzak. Ze zijn ervaren en vakkundig genoeg om de meeste problemen met een iPhone 6s snel en goed op te lossen. Een iPhone 6s scherm reparatie is bij Tuffel goed, niet duur en wordt uitgevoerd met uitsluitend de beste kwaliteit LCD display. Daarbij krijg je ook nog eens een heel jaar volledige garantie op het door ons vervangen scherm.

iPhone 6s batterij vervangen

Tweede op de lijst van meest voorkomende reparaties is het vervangen van de batterij. Loopt de batterij van je iPhone 6s erg snel leeg? Of laadt de batterij erg slecht op? Valt je iPhone 6s soms of vaak spontaan uit? Dan is de kans vrij aanzienlijk dat de batterij aan vervanging toe is. Je kan de kwaliteit van de batterij trouwens zelf testen met behulp van onze tips: De batterij van je iPhone controleren op een Apple computer (2018)

iPhone 6s met waterschade

Is je iPhone 6s in contact gekomen met water of een andere vloeistof? Laat 'em dan zo snel als mogelijk professioneel drogen. Waterschade lijkt in eerste instantie onschuldig, maar veroorzaakt juist erg veel problemen en kan er zelfs voor zorgen dat je iPhone 6s onherstelbaar beschadigd raakt. Vochtresten die in je iPhone blijven zitten, veroorzaken doorgaans permanente schade aan de elektronische onderdelen. Het is daarom verstandig om direct aktie te ondernemen wanneer je iPhone waterschade heeft. Dit is alleen op te lossen door de waterstofmoleculen te verwijderen met een speciale alcohol en in een ultrasoon bad.

Klaar-terwijl-je-wacht service

Voor alle bovenstaande reparaties hebben wij een passende oplossing. En uiteraard geldt voor onze oplossingen altijd de klaar-terwijl-je-wacht service. Op elke reparatie kun je gewoon wachten in onze wachtruimte. Wel adviseren wij om van te voren eerst een afspraak te maken voor een iPhone 6s reparatie. Zo zorgen wij ervoor dat je snel, helder en goed geholpen wordt en de juiste reparatie-onderdelen voor je klaar worden gelegd.
  1. Reparatie met uitsluitend de allerbeste kwaliteit onderdelen
  2. Geniet van een kop koffie of thee in onze wachtruimte
  3. Binnen 1 uur is je iPhone 6s reparatie gereed
  4. Gratis parkeren voor de deur

Gratis haal- en breng service

Lukt het niet om langs te komen in ons Service Center? Dan halen wij binnen Almelo je iPhone 6s gratis op en brengen deze weer gerepareerd terug. Met name zakelijke relaties maken graag gebruik van deze gratis dienst en zijn er erg tevreden over. De reparatie wordt op dezelfde dag gehaald en gebracht, zodat je zo snel mogelijk weer bereikbaar en online bent.

Refurbished iPhone als alternatief

Een reparatie van je iPhone 6s is niet altijd de meest economische oplossing. Het kan zijn dat de reparatiekosten de waarde van je telefoon flink overstijgen. Een goed alternatief is dan een Refurbished telefoon. Een Refurbished telefoon is een gerenoveerde iPhone, van zeer hoge kwaliteit. Voordelen van een Refurbished iPones zijn de lage aanschafwaarde en de hoge garantie. Deze is soms 1 jaar, maar vaker nog 2 jaar. Zo koop je een zeer voordelige nieuwe iPhone, tegen zeer goede voorwaarden. Bekijk hier ons aanbod Refurbished iPhones.

Onze specialisaties

Tuffel heeft jarenlange ervaring op het gebied van smartphone, tablet, Apple en Windows onderhoud en reparaties. Onze reparaties voeren wij goed en zorgvuldig uit, en verliezen service en kwaliteit daardoor niet uit het oog. Voor informatie over onze reparaties of andere zaken kun je telefonisch contact met ons opnemen via 0546 76 75 95 of via WhatsApp op nummer 06 57 89 26 22. Uiteraard zijn we te vinden op social media via: Facebook, Instagram, Twitter en Youtube
You've just added this product to the cart: