iPhone 6s plus reparatie

iPhone 6s Plus reparatie

Voor een iPhone 6s Plus reparatie ben je bij Tuffel in Almelo op het juiste adres. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in snelle en hoge kwaliteit reparaties voor jouw iPhone 6s Plus. Reparatie en onderzoek is in veel gevallen binnen een half uur  uitgevoerd. Dit wordt natuurlijk gedaan met de beste kwaliteit onderdelen. Daarbovenop geven wij ook nog eens goede garantievoorwaarden op onze reparaties. Zo kun je met alle zekerheid je iPhone door ons laten behandelen. Bekijk de prijzen van onze iPhone 6s Plus reparaties en plan gelijk een afspraak.

Filter

iPhone 6s Plus reparatie in Almelo

Is je iPhone 6s Plus kapot en wil je 'em laten repareren? Maak dan online, telefonisch of per e-mail een afspraak. Tijdens de reparatie wacht je onder het genot van een kop koffie of thee in onze relaxruimte, totdat wij je iPhone 6s Plus reparatie gereed hebben. De meeste reparaties zijn binnen 30 tot 60 minuten uitgevoerd, waardoor je snel weer online en bereikbaar bent.

iPhone 6s Plus, wat wordt het meest gerepareerd?

iPhone 6s Plus Scherm reparatie
In de meeste gevallen is het iPhone scherm gebarsten of gebroken. En misschien nog wel iets meer dan dat. GOnze monteurs die de iPhone 6s Plus reparaties uitvoeren, kennen door de vele reparaties deze iPhone van binnen en buiten. Ze zijn in staat om alle problemen met een iPhone 6s Plus snel en adequaat op te lossen. Een iPhone 6s Plus scherm reparatie is bij Tuffel goed, zeker niet duur en wordt uitgevoerd met uitsluitend de beste kwaliteit LCD display. Daar bovenop krijg je ook nog eens 12 maanden volledige garantie op de werking van het door ons gemonteerde scherm.
iPhone 6s Plus batterij vervangen
Tweede op de lijst van veel voorkomende reparaties is het vervangen van de batterij. Loopt de batterij van je iPhone 6s Plus snel leeg, laadt de batterij van je iPhone 6s Plus slecht op, wordt je iPhone erg warm of valt je iPhone 6s Plus spontaan uit? Dan heb je hoogstwaarschijnlijk te maken met een defecte of slechte batterij. Je kan de kwaliteit van de batterij zelf testen met behulp van onze tips: De batterij van je iPhone controleren op een Apple computer (2018)
iPhone 6s Plus met waterschade
Is je iPhone 6s Plus in contact gekomen met water of een ander soort vocht? Laat 'em dan snel en professioneel drogen, voordat de telefoon er voorgoed mee stopt. Vochtschade begint vaak zeer onschuldig met een kleine storing, maar veroorzaakt grote problemen en kan er uiteindelijk voor zorgen dat je iPhone 6s Plus onherstelbaar beschadigd raakt. Vochtresten die binnen je iPhone blijven, veroorzaken vaak permanente schade aan de kleine elektronische onderdelen in je telefoon. Het is daarom noodzakelijk om direct in te grijpen wanneer je iPhone waterschade heeft. Dit is alleen op te lossen door het vocht volledig te verwijderen met een speciale alcohol en een ultrasoon bad.
Klaar terwijl je wacht
Voor alle reparaties hebben wij een passende en permanente oplossing. Uiteraard geldt voor al onze oplossingen de klaar-terwijl-je-wacht service. Op elke reparatie mag je gewoon wachten in onze wachtruimte. Geen zin of tijd om te wachten? Dan mag je het toestel ook gewoon achter laten en wanneer het je uitkomt weer ophalen. Wel adviseren wij om van te voren een afspraak met ons te maken voor een iPhone 6s Plus reparatie. Wij zorgen ervoor dat je direct, snel en uitermate goed geholpen wordt, én de juiste onderdelen voor je klaar worden gelegd.
  1. Reparatie met uitsluitend de allerbeste kwaliteit onderdelen
  2. Geniet van een kop koffie of thee in onze wachtruimte
  3. Binnen 1 uur is je iPhone 6s Plus reparatie gereed
  4. Gratis parkeren voor de deur
Gratis haal- en brengservice
Heb je even geen vervoer tot je beschikking of ben je aan je werkplek gebonden? Geen probleem, wij halen binnen Almelo je iPhone 6s Plus gratis op en brengen deze weer gerepareerd bij je terug. Zakelijke klanten maken veel gebruik van onze haal- en brengservice, zodat ze hun werkplek niet hoeven te verlaten en gewoon bereikbaar zijn. Een geweldige gratis dienst, die zeer geliefd is.
Refurbished iPhone als alternatief
Een reparatie van je iPhone 6s Plus hoeft niet altijd te lonen. Het komt voor dat de reparatiekosten de waarde van je telefoon overstijgen. Een perfect alternatief is dan een Refurbished iPhone. Een refurbished iPhone is een gerenoveerde iPhone, in technisch perfecte staat. De voordelen van een Refurbished iPone is de lage(re) aanschafwaarde en de hoge garantie. Deze is minimaal 1, maar vaak ook 2 jaren. Zo koop je een zo goed als nieuwe iPhone, tegen zeer goede voorwaarden. Bekijk hier ons aanbod Refurbished iPhones.
Onze specialisaties
Tuffel heeft jarenlange ervaring op het gebied van smartphone, tablet, Apple en Windows onderhoud en reparaties. Onze reparaties voeren wij goed en zorgvuldig uit, en verliezen service en kwaliteit daardoor niet uit het oog. Voor informatie over onze reparaties of andere zaken kun je telefonisch contact met ons opnemen via 0546 76 75 95 of via WhatsApp op nummer 06 57 89 26 22. Uiteraard zijn we te vinden op social media via: Facebook, Instagram, Twitter en Youtube
You've just added this product to the cart: