iPhone 6 reparatie

iPhone 6 reparatie

Is je iPhone 6 kapot, of heb je er onverklaarbare problemen mee? Breng ’em dan snel naar Tuffel. Wij zijn gespecialiseerd in hoge kwaliteit iPhone 6 reparaties, met de beste garantie en service. De meeste iPhone reparaties zijn binnen 30 minuten uitgevoerd, waarop je kan wachten met een heerlijke kop koffie of thee. Woon of werk je in Almelo? Dan halen en brengen we je iPhone 6 gratis op.

Vind hieronder jouw iPhone 6 reparatie, en maak direct een afspraak.

Filter
 • iPhone 6 scherm reparatie

  Loopt je al tijden rond met een iPhone 6 met kapot scherm? Dan wordt het hoog tijd het scherm te laten vervangen. Bij Tuffel krijg je 12 maanden garantie…

  59,00 incl. btw. 48,76 excl. btw.
 • iPhone 6 USB aansluiting vervangen

  Laadt niet meer op, wordt erg warm, slecht verstaanbaar, koptelefoon werkt niet meer.

  Plan je afspraak online en ontvang € 10,00 korting aan de kassa.
  Betalen doe je bij Tuffel na…

  59,00 incl. btw. 48,76 excl. btw.
 • iPhone 6 batterij vervangen

  Loopt de batterij van je iPhone 6 snel leeg? Of valt je telefoon wanneer ie nog 30% is opgeladen? Laat dan de batterij van je iPhone 6 vervangen.

  Plan je afspraak…

  49,00 incl. btw. 40,50 excl. btw.

iPhone 6 reparatie in Almelo

Wil je je iPhone 6 laten repareren? Maak online, telefonisch of per e-mail een afspraak en kom langs in ons Service Center. Onder het genot van een kop koffie of thee in onze relaxruimte, wacht je op je gemak totdat wij je iPhone 6 reparatie gereed hebben. De meeste reparaties zijn binnen 30 tot 60 minuten uitgevoerd, waardoor je binnen no-time weer bereikbaar en online bent.

iPhone 6, de meest voorkomende problemen

iPhone 6 Scherm reparatie

Een van de meest voorkomende problemen met een iPhone is een gebarsten of gebroken scherm. Bijna 70% van de reparaties die we uitvoeren zijn scherm reparaties. En misschien nog wel iets meer dan dat. Gelukkig kennen onze monteurs de iPhone 6 van binnen en buiten. Ze zijn in staat om nagenoeg alle problemen met een iPhone 6 snel en vakkundig op te lossen. Een iPhone 6 scherm reparatie is bij Tuffel goed, niet duur en wordt uitgevoerd met uitsluitend de beste kwaliteit display. Daar bovenop krijg je ook nog eens 1 heel jaar volledige garantie op het door ons gemonteerde scherm.

iPhone 6 batterij vervangen

Tweede op de lijst van veel voorkomende reparaties is de batterij vervangen. Loopt de batterij van je iPhone 6 snel leeg? Laadt de batterij van je iPhone 6 slecht op? Of valt je iPhone 6 spontaan uit? Dat kan het wel eens zijn dat je te maken hebt met een defecte of slechte batterij. Je kan de kwaliteit van de batterij zelf testen met behulp van onze tips: De batterij van je iPhone controleren op een Apple computer (2018)

iPhone 6 met waterschade

Is je iPhone 6 in contact gekomen met vocht? Laat 'em dan zo snel als mogelijk professioneel drogen, voordat het te laat is. Vochtschade lijkt in eerste instantie onschuldig, maar veroorzaakt juist grote problemen en kan ervoor zorgen dat je iPhone 6 onherstelbaar beschadigd raakt. Vochtresten die binnen je iPhone blijven, veroorzaken doorgaans permanente schade aan de elektronische onderdelen in je telefoon. Het is daarom verstandig om direct in te grijpen wanneer je iPhone waterschade heeft. Dit is alleen op te lossen door de waterstofmoleculen te vernietigen met een speciale alcohol, in een ultrasoon bad.

Klaar-terwijl-je-wacht service

Voor alle bovenstaande problemen hebben wij een passende oplossing. En natuurlijk geldt voor onze oplossingen altijd de klaar-terwijl-je-wacht service. Op elke reparatie kun je gewoon wachten in onze wachtruimte. Wel adviseren wij om van te voren eerst te bellen, of om op een andere manier een afspraak te maken voor een iPhone 6 reparatie. Zo zorgen wij ervoor dat je direct, snel en goed geholpen wordt en de juiste onderdelen voor je klaar liggen.
 1. Reparatie met uitsluitend de allerbeste kwaliteit onderdelen
 2. Geniet van een kop koffie of thee in onze wachtruimte
 3. Binnen 1 uur is je iPhone 6 reparatie gereed
 4. Gratis parkeren voor de deur

Gratis haal- en brengservice

Komt het even niet uit om langs te komen in ons Service Center? Dan halen wij binnen Almelo je iPhone 6 gratis op en brengen ‘em weer gerepareerd bij je terug. Meerdere klanten maken gebruik van onze haal- en brengservice wanneer zij aan het werk zijn. Onze service medewerkers halen je telefoon op en brengen deze later op de dag gerepareerd bij je terug.

Refurbished iPhone als alternatief

Een reparatie van je iPhone 6 is niet altijd de beste oplossing. Het kan zijn dat de kosten de waarde van je telefoon flink overstijgen. Een goed alternatief is dan een Refurbished iPhone. Dit zijn volledig gerenoveerde iPhones, van zeer hoge kwaliteit. Voordelen van een Refurbished iPones zijn de lage aanschafwaarde en de hoge garantie. Deze is minimaal 1 jaar, maar vaak ook 2 jaar. Zo koop je een zeer voordelig een nieuwe iPhone, tegen zeer goede voorwaarden. Bekijk hier ons aanbod Refurbished iPhones.

Onze specialisaties

Tuffel heeft jarenlange ervaring op het gebied van smartphone, tablet, Apple en Windows onderhoud en reparaties. Onze reparaties voeren wij goed en zorgvuldig uit, en verliezen service en kwaliteit daardoor niet uit het oog. Voor informatie over onze reparaties of andere zaken kun je telefonisch contact met ons opnemen via 0546 76 75 95 of via WhatsApp op nummer 06 57 89 26 22. Uiteraard zijn we te vinden op social media via: Facebook, Instagram, Twitter en Youtube
You've just added this product to the cart: