iPhone 6 plus reparatie

iPhone 6 Plus reparatie

iPhone 6 Plus reparatie nodig? Breng je iPhone binnen in ons servicecenter. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in snelle reparaties voor jouw iPhone 6 Plus. De meeste defecten zijn te repareren binnen 30 minuten. Dit wordt natuurlijk uitgevoerd met uitsluitend de beste kwaliteit onderdelen. Ook geven wij je garantievoorwaarden zoals je die mag verwachten van een goede reparatieservice. Bekijk jouw iPhone 6 Plus reparatie en maak gelijk een afspraak.

Filter
 • iPhone 6 Plus USB aansluiting vervangen

  Laadt niet meer op, wordt erg warm, slecht verstaanbaar, koptelefoon werkt niet meer.

  Plan je afspraak online en ontvang € 10,00 korting aan de kassa.
  Betalen doe je bij Tuffel na…

  59,00 incl. btw. 48,76 excl. btw.
 • iPhone 6 Plus batterij vervangen

  Kan je maar heel kort met je iPhone 6 Plus op een volle batterij? Valt je telefoon uit terwijl je nog voldoende capaciteit hebt? Laat dan de batterij van…

  49,00 incl. btw. 40,50 excl. btw.
 • iPhone 6 Plus scherm reparatie

  Gebarsten beeldscherm, geen beeld of vlekken in het scherm

  Plan je afspraak online en ontvang € 10,00 korting aan de kassa.
  Betalen doe je bij Tuffel na de reparatie. Wij accepteren…

  75,00 incl. btw. 61,98 excl. btw.

iPhone 6 Plus reparatie in Almelo

Wil je je kapotte iPhone 6 Plus laten repareren? Maak online, telefonisch of per e-mail een afspraak en kom langs in ons Service Center. Onder het genot van een kop koffie of thee in onze relaxruimte, wacht je op je gemak totdat wij je iPhone 6 Plus reparatie gereed hebben. De meeste reparaties zijn binnen 30 tot 60 minuten uitgevoerd, waardoor je binnen no-time weer bereikbaar en online bent.

iPhone 6 Plus, de meest voorkomende problemen

iPhone 6 Plus Scherm reparatie
Een van de meest voorkomende problemen met een iPhone is een gebarsten of gebroken scherm. Bijna 70% van de reparaties die we uitvoeren zijn scherm reparaties. En misschien nog wel iets meer dan dat. Gelukkig kennen onze monteurs de iPhone 6 Plus van binnen en buiten. Ze zijn in staat om nagenoeg alle problemen met een iPhone 6 Plus snel en vakkundig op te lossen. Een iPhone 6 Plus scherm reparatie is bij Tuffel goed, niet duur en wordt uitgevoerd met uitsluitend de beste kwaliteit display. Daar bovenop krijg je ook nog eens 1 heel jaar volledige garantie op het door ons gemonteerde scherm.
iPhone 6 Plus batterij vervangen
Tweede op de lijst van veel voorkomende reparaties is het laten vervangen van de batterij. Loopt de batterij van je iPhone 6 Plus snel leeg, laadt de batterij van je iPhone 6 Plus slecht op, valt je iPhone 6 Plus spontaan uit, of wordt de telefoon erg warm? Dan is de kans groot dat je te maken hebt met een defecte of slechte batterij. Je kan de kwaliteit van de batterij zelf testen met behulp van onze tips: De batterij van je iPhone controleren op een Apple computer (2018)
iPhone 6 Plus met waterschade
Is je iPhone 6 Plus in contact gekomen met vocht? Laat 'em dan zo snel als mogelijk professioneel drogen, voordat het te laat is. Vochtschade lijkt in eerste instantie onschuldig, maar veroorzaakt juist grote problemen en kan ervoor zorgen dat je iPhone 6 Plus onherstelbaar beschadigd raakt. Vochtresten die binnen je iPhone blijven, veroorzaken doorgaans permanente schade aan de elektronische onderdelen in je telefoon. Het is daarom verstandig om direct in te grijpen wanneer je iPhone waterschade heeft. Dit is alleen op te lossen door de waterstofmoleculen te vernietigen met een speciale alcohol, in een ultrasoon bad.
Klaar-terwijl-je-wacht service
Voor alle bovenstaande problemen hebben wij een passende oplossing. En natuurlijk geldt voor onze oplossingen altijd de klaar-terwijl-je-wacht service. Op elke reparatie mag je gewoon wachten in onze wachtruimte. Geen zin om te wachten? Dan kan je het toestel ook gewoon achter laten en later weer ophalen. Wel adviseren wij om van te voren eerst te bellen, of om op een andere manier een afspraak te maken voor een iPhone 6 Plus reparatie. Wij zorgen er dan voor dat je direct, snel en goed geholpen wordt en de juiste onderdelen voor je klaar liggen.
 1. Reparatie met uitsluitend de allerbeste kwaliteit onderdelen
 2. Geniet van een kop koffie of thee in onze wachtruimte
 3. Binnen 1 uur is je iPhone 6 Plus reparatie gereed
 4. Gratis parkeren voor de deur
Gratis haal- en brengservice
Druk aan het werk of geen vervoer tot je beschikking? Wij halen binnen Almelo je iPhone 6 Plus gratis op en brengen deze weer gerepareerd bij je terug aan de deur. Zakelijke klanten maken veel gebruik van onze haal- en brengservice, zodat ze hun werkplek niet hoeven te verlaten. Een geweldige gratis dienst, die zeer geliefd is.
Refurbished iPhone als alternatief
Een reparatie van je iPhone 6 Plus hoeft niet altijd te lonen. Het komt voor dat de reparatiekosten de waarde van je telefoon overstijgen. Een perfect alternatief is dan een Refurbished iPhone. Een refurbished iPhone is een gerenoveerde iPhone, in technisch perfecte staat. De voordelen van een Refurbished iPone is de lage(re) aanschafwaarde en de hoge garantie. Deze is minimaal 1, maar vaak ook 2 jaren. Zo koop je een zo goed als nieuwe iPhone, tegen zeer goede voorwaarden. Bekijk hier ons aanbod Refurbished iPhones.
Onze specialisaties
Tuffel heeft jarenlange ervaring op het gebied van smartphone, tablet, Apple en Windows onderhoud en reparaties. Onze reparaties voeren wij goed en zorgvuldig uit, en verliezen service en kwaliteit daardoor niet uit het oog. Voor informatie over onze reparaties of andere zaken kun je telefonisch contact met ons opnemen via 0546 76 75 95 of via WhatsApp op nummer 06 57 89 26 22. Uiteraard zijn we te vinden op social media via: Facebook, Instagram, Twitter en Youtube
You've just added this product to the cart: