iPhone 5s reparatie

iPhone 5s reparatie

Je kapotte iPhone 5s breng je natuurlijk onder bij reparatiecentrum Tuffel in Almelo. Binnen 30 minuten wordt jouw iPhone 5s in originele staat teruggebracht. Een iPhone 5s reparatie gebeurt bij Tuffel met fabriekskwaliteit onderdelen. Dit zijn de beste kwaliteit onderdelen die beschikbaar zijn op de markt. Daarnaast geven wij je garantievoorwaarden waar je blij van wordt. Want da’s pas service.
Check hieronder jouw iPhone 5s reparatie en plan direct jouw afspraak.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

iPhone 5s reparatie, de beste kwaliteit reparaties in Almelo

Heb je een kapotte iPhone 5s en wil je die laten repareren? En wil je dat de reparatie goed gebeurt, met alleen de allerbeste kwaliteit onderdelen? Maak dan snel online, telefonisch of per e-mail een afspraak. Tijdens het reparareren van je iPhone 5s wacht je in onze relaxruimte onder het genot van een kop koffie of thee. Bijna alle reparaties hebben wij binnen 30 tot 60 minuten gefikst, zodat je snel weer bereikbaar en online bent.

Veel voorkomende iPhone 5s reparaties

iPhone 5s Scherm reparatie
Wat eigenlijk het meest voorkomt is een scherm reparatie. Met meer dan 70% van alle reparaties, staat scherm reparatie met stip bovenaan de lijst. Omdat dit vaak voorkomt, zijn we erg goed geworden in iPhone 5s scherm reparaties. Een iPhone 5s scherm reparatie is bij Tuffel goed, niet duur en wordt snel uitgevoerd met het beste beeldscherm dat er te krijgen is. Daarbij krijg je ook nog eens 12 maanden garantie op het door ons vervangen scherm.
iPhone 5s batterij vervangen
Tweede op de lijst van veel voorkomende reparaties is het vervangen van de batterij. Hoe ouder de telefoon, hoe slechter de batterij. Loopt de batterij van je iPhone 5s erg snel leeg? Laadt de batterij langzaam op? Of valt je iPhone 5s spontaan uit, terwijl de indicator aangeeft dat de telefoon voldoende opgeladen is? Dan is de batterij aan vervanging toe. Je kan de kwaliteit van de batterij ook zelf testen met behulp van onze tips: De batterij van je iPhone controleren op een Apple computer (2018)
iPhone 5s waterschade
Is je iPhone 5s in het water gevallen, bijvoorbeeld de wc is een veel voorkomende plek waar dit gebeurt. Laat je telefoon dan zo snel mogelijk reinigen. Waterschade lijkt in eerste instantie onschadelijk, maar veroorzaakt erg veel problemen en kan er zelfs voor zorgen dat je iPhone 5s voorgoed defect raakt. Met als gevolg het verlies van al je contacten, foto's en andere belangrijke data. Vochtresten die in je iPhone blijven zitten, veroorzaken permanente schade aan de gevoelige onderdelen. Het is daarom verstandig om direct aktie te ondernemen wanneer je iPhone waterschade heeft. Dit is alleen op te lossen door het vocht te verwijderen met een speciale alcohol, in een ultrasoon bad.
Klaar terwijl je wacht
Voor alle bovenstaande reparaties hebben wij een passende en betaalbare oplossing. Uiteraard geldt voor onze oplossingen altijd de klaar-terwijl-je-wacht service (behalve bij waterschade). Op elke reparatie kun je gewoon wachten in onze wachtruimte. Wel vragen wij je om van te voren een afspraak te maken voor een iPhone 5s reparatie. Zo zorgen wij ervoor dat je snel, adequaat en goed geholpen wordt, en dat de juiste onderdelen voor je klaar worden gelegd.
  1. Reparaties met alleen de beste kwaliteit onderdelen
  2. Relaxen met een kop koffie of thee in onze wachtruimte
  3. Binnen een uur is je iPhone 5s reparatie afgerond
  4. Gratis parkeren voor de deur
Gratis haal- en breng service in Almelo
Lukt het niet om zelf langs te komen? Dan halen wij binnen Almelo je iPhone 5s gratis op en brengen deze weer gerepareerd terug. Met name zakelijke relaties maken erg graag gebruik van deze gratis dienst en zijn er zeer tevreden over. De reparatie wordt op één en dezelfde dag gehaald en gebracht, zodat je zo snel mogelijk weer bereikbaar en online bent.
Refurbished iPhone als vervanging
Een reparatie van je iPhone 5s is soms duurder dan de aanschaf van een goede refurbished telefoon. Het kan zijn dat de reparatiekosten veel hoger zijn dan de waarde van je toestel. Een Refurbished telefoon is een herstelde of gerenoveerde telefoon, van zeer goede kwaliteit, soms zelfs als nieuw. Voordelen van een Refurbished iPones zijn de lage aanschafwaarde en de goede lange garantie. Deze is soms 1 jaar, maar vaak ook 2 jaar. Zo koop je een zeer voordelige nieuwe iPhone, tegen zeer goede voorwaarden. Bekijk hier ons aanbod Refurbished iPhones.
Onze specialisaties
Tuffel heeft jarenlange ervaring op het gebied van smartphone, tablet, Apple en Windows onderhoud en reparaties. Onze reparaties voeren wij goed en zorgvuldig uit, en verliezen service en kwaliteit daardoor niet uit het oog. Voor informatie over onze reparaties of andere zaken kun je telefonisch contact met ons opnemen via 0546 76 75 95 of via WhatsApp op nummer 06 57 89 26 22. Uiteraard zijn we te vinden op social media via: Facebook, Instagram, Twitter en Youtube