iPhone 5 reparatie

iPhone 5 reparatie

Een kwalitatieve iPhone 5 reparatie nodig? Breng je iPhone dan naar Tuffel. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in snelle reparaties voor jouw iPhone 5. De meeste problemen zijn te herstellen binnen 30 minuten. Dit wordt natuurlijk uitgevoerd met uitsluitend de beste kwaliteit onderdelen. Ook geven wij je garantievoorwaarden zoals je dat mag verwachten van een goede reparatieservice.
Bekijk jou iPhone 5 reparatie en maak gelijk een afspraak.

Filter

iPhone 5 reparatie, de beste kwaliteit reparaties in Almelo

Moet je je iPhone 5 laten repareren? En wil je de zekerheid dat dit goed gebeurt, met alleen de beste kwaliteit onderdelen? Maak dan snel online, telefonisch of per e-mail een afspraak. Tijdens het reparareren van je iPhone 5, wacht je met een kop koffie of thee in onze relaxruimte. Bijna alle reparaties hebben wij binnen 30 tot 60 minuten gefikst, zodat je snel weer bereikbaar en online bent.

iPhone 5, veel voorkomende reparaties

iPhone 5 Scherm reparatie
Wat het vaakst voorkomt is een scherm reparatie. In meer dan 70% van de gevallen repareren we het scherm. Omdat dit vaak voorkomt, zijn we erg bedreven geworden in de iPhone 5 scherm reparaties. Een iPhone 5 scherm reparatie is bij Tuffel goed, niet duur en wordt uitgevoerd met uitsluitend de beste kwaliteit LCD display. Daarbij krijg je ook nog eens een volledig jaar garantie op het door ons vervangen scherm.  
iPhone 5 batterij vervangen
Tweede op de lijst van veel voorkomende reparaties is het vervangen van de batterij. Hoe ouder de telefoon, hoe minder goed de batterij. Loopt de batterij van je iPhone 5 erg snel leeg? Laadt de batterij erg langzaam op? Of valt je iPhone 5 soms of vaak spontaan uit? Dan is er een grote kans dat de batterij aan vervanging toe is. Je kan de kwaliteit van de batterij trouwens zelf testen met behulp van onze tips: De batterij van je iPhone controleren op een Apple computer (2018)  
iPhone 5 met waterschade
Is je iPhone 5 in het water gevallen? Laat jouw telefoon dan zo snel als mogelijk professioneel reinigen. Waterschade lijkt in eerste instantie onschuldig, maar veroorzaakt erg veel problemen en kan er zelfs voor zorgen dat je iPhone 5 onherstelbaar beschadigd raakt. Vochtresten die in je iPhone blijven zitten, veroorzaken doorgaans permanente schade aan de elektronische onderdelen. Het is daarom verstandig om direct aktie te ondernemen wanneer je iPhone waterschade heeft. Dit is alleen op te lossen door het vocht te verwijderen met een speciale alcohol, in een ultrasoon bad.  
Klaar terwijl je wacht service
Voor alle bovenstaande reparaties hebben wij een passende oplossing. En uiteraard geldt voor onze oplossingen altijd de klaar-terwijl-je-wacht service. Op elke reparatie kun je gewoon wachten in onze wachtruimte. Wel adviseren wij om van te voren eerst een afspraak te maken voor een iPhone 5 reparatie. Zo zorgen wij ervoor dat je snel, helder en goed geholpen wordt en de juiste reparatie-onderdelen voor je klaar worden gelegd.
  1. Reparaties met de allerbeste kwaliteit onderdelen
  2. Relaxen met een kop koffie of thee in onze wachtruimte
  3. Binnen 1 uur is je iPhone 5 reparatie gereed
  4. Gratis parkeren voor de deur
 
Gratis haal- en breng service in Almelo
Lukt het niet om langs te komen in ons Service Center? Dan halen wij binnen Almelo je iPhone 5 gratis op en brengen deze weer gerepareerd terug. Met name zakelijke relaties maken graag gebruik van deze gratis dienst en zijn er erg tevreden over. De reparatie wordt op dezelfde dag gehaald en gebracht, zodat je zo snel mogelijk weer bereikbaar en online bent.  
Refurbished iPhone als alternatief
Een reparatie van je iPhone 5 is soms duurder dan de aanschaf van een goede refurbished telefoon. Het kan zijn dat de reparatiekosten de waarde van je telefoon flink overstijgen. Een Refurbished telefoon is een gerenoveerde iPhone, van zeer goede kwaliteit. Voordelen van een Refurbished iPones zijn de lage aanschafwaarde en de hoge garantie. Deze is soms 1 jaar, maar vaak 2 jaar. Zo koop je een zeer voordelige nieuwe iPhone, tegen zeer goede voorwaarden. Bekijk hier ons aanbod Refurbished iPhones.  
Onze specialisaties
Tuffel heeft jarenlange ervaring op het gebied van smartphone, tablet, Apple en Windows onderhoud en reparaties. Onze reparaties voeren wij goed en zorgvuldig uit, en verliezen service en kwaliteit daardoor niet uit het oog. Voor informatie over onze reparaties of andere zaken kun je telefonisch contact met ons opnemen via 0546 76 75 95 of via WhatsApp op nummer 06 57 89 26 22. Uiteraard zijn we te vinden op social media via: Facebook, Instagram, Twitter en Youtube
You've just added this product to the cart: