iPhone repair Twente

iphone repair twenteiPhone repair Twente

iPhone kapot? Kom langs bij reparatiecentrum Tuffel in Almelo
Tuffel is een professioneel servicecenter met hoge kwaliteit en supersnelle iPhone reparaties in Twente. Onze monteurs fiksen je iPhone uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen. Bijna alle problemen met je iPhone zijn binnen 30 minuten opgelost. In de meeste gevallen kun je gewoon wachten op je reparatie in onze wachtruimte. Natuurlijk onder het genot van een kop koffie of thee.

Veel voorkomende problemen met een iPhone zijn valschade, batterijproblemen en waterschade. Weet je niet precies wat er mis is met je iPhone? Laat ‘m dan onderzoeken door één van onze specialisten. Binnen enkele minuten kunnen zij constateren wat er mis is met je iPhone. Natuurlijk met een bijpassende oplossing om het probleem te verhelpen.

GSM reparatie Almelo
Onze medewerkers helpen je graag verder in ons servicecenter

Professionele partner
Onze monteurs hebben gezamenlijk ruim 25 jaren ervaring met Apple producten. Je iPhone wordt vakkundig in behandeling genomen. Elk onderdeel en elke schroefje van je iPhone met zorg verwijdert en op de juiste plek teruggeplaatst. Daarnaast wordt alle inhoud van je iPhone met absolute discretie behandeld. Onze professionaliteit wordt erkend en gewaardeerd door klanten zoals CSG Het Noordik, Gemeente Almelo, Urenco en PANalytical.

Garantie
Omdat we uitsluitend met hoge kwaliteit onderdelen werken, geven wij zeer gunstige garantievoorwaarden op de vervangen onderdelen. Over garantie doen we bij Tuffel echt niet moeilijk. Blijkt achteraf dat het vervangen onderdeel niet correct werkt, dan wordt deze gratis vervangen. Da’s de service van Tuffel.

Naast het repareren van iPhones zijn wij ook gespecialiseerd in reparatie & onderhoud van Apple computers
Naast het repareren van iPhones zijn wij ook gespecialiseerd in reparatie & onderhoud van Apple computers

Vragen over je reparatie
Weet je niet wat er mis is met je iPhone. Bel ons voor vragen en advies. Advies is bij Tuffel altijd gratis. Soms is het probleem vrij snel en simpel te verhelpen. We zullen je altijd op weg helpen. Als het om een hardnekkig probleem gaat, maken we natuurlijk een afspraak voor een grondige analyse van je iPhone. Bel nu voor help en advies 0546 76 75 95.

Daarom kies je voor Tuffel

  • Reparatie binnen 1 uur. Klaar terwijl je wacht!
  • Reparatie uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen
  • Gunstige garantievoorwaarden
  • Parkeren voor de deur

GSM reparatie Almelo voor Apple iPhone reparatiesiPhone reparatie

Barst in je scherm? Of valt je telefoon spontaan uit? Wij herstellen je iPhone altijd met hoge kwaliteit onderdelen.

Meest voorkomende reparaties

iPhone reparatie tarieven