Inkoop

 • Binnen 1 werkdag geld op je rekening gestort
 • Altijd een marktconform bod
 • Geen handel met vreemden aan huis
 • Professionele en snelle afhandeling
 • Binnen 1 werkdag geld op je rekening gestort
 • Altijd een marktconform bod
 • Geen gedoe aan huis met vreemden aan huis
 • Professionele en snelle afhandeling

Inkoopservice

Wil je zorgeloos van je oude iPhone, iPad of Apple computer af? Verkoop dan je apparaat aan Tuffel. Vul het gewenste formulier in en wij doen je een marktconform bod. Accepteer je het bod? Dan ontvang je van ons een verzendlabel en verstuur je je aparaat geheel gratis!


Wat wil je ons aanbieden?

iPhone aanmelden

Extra bijverdienen

Ruil je iPhone compleet in met alle toebehoren en verdien tot €15,- extra. Bekijk de onderstaande tabel om te zien hoeveel meer je verdient

Originele doos

€5,- extra

Originele USB-kabel + USB-adapter

€5,- extra

Aankoopbon met geldige garantie

€5,- extra

iPad aanmelden

Extra bijverdienen

Ruil je iPad compleet in met alle toebehoren en verdien tot €15,- extra. Bekijk de onderstaande tabel om te zien hoeveel meer je verdient

Originele doos

€5,- extra

Originele USB-kabel + USB-adapter

€5,- extra

Aankoopbon met geldige garantie

€5,- extra

Welke Apple computers nemen wij over?

Wij nemen uitsluitend MacBooks (ook Air en Pro), iMacs, Mac Pro's en Mac Mini's over van
bouwjaar 2013 of nieuwer.

Oudere Macs mogen per e-mail aangeboden worden, waarop wij een bod doen naar afschrijvingswaarde. Mail nu naar klantenservice@tuffel.nl

Mac aanmelden

Extra bijverdienen

Ruil je Apple computer compleet in met alle toebehoren en verdien tot €50,- extra. Bekijk de onderstaande tabel om te zien hoeveel meer je verdient

Originele doos

€10,- extra

Originele stroomkabel

€5,- extra

Origineel toetsenbord

€20,- extra

Originele muis

€10,- extra

Aankoopbon met geldige garantie

€5,- extra

Extra informatie

Het serienummer van je Mac achterhalen
 1. Klik op het Apple () icoontje links bovenin het scherm
 2. Klik op Over deze Mac
Instructies voor het aanmelden van je apparaat
 1. ⚠️ Zorg ervoor dat de vergrendeling/ het wachtwoord van het apparaat verwijderd is. Vergrendelde apparaten kunnen niet door onze specialisten getest worden.
 2. ⚠️ Zorg ervoor dat alle accounts verwijderd zijn. Denk hierbij aan: Zoek mijn iPhone, Android Device Manager, iCloud, Google account, Samsung account
 3. Vul het formulier op deze pagina volledig in Je ontvangt een bevestiging van de aanmelding en binnen 1 werkdag een marktconform bod op je aanbeboden apparaat via e-mail
Instructies voor het versturen van je apparaat
 1. Maak thuis altijd een back-up van je data (zie tips op onze website). Elk apparaat dat door ons wordt ingekocht, wordt teruggezet naar fabrieksinstellingen. Wij zijn niet aansprakelijk voor data die dan verdwijnt.
 2. Pak je apparaat stevig in. Voeg eventueel bubbeltjesplastic of papier toe voor extra bescherming.
 3. Print de bevestigings e-mail die je van ons hebt ontvangen en doe deze in de doos
 4. Je ontvangt tevens een verzendlabel via e-mail. Plak deze op de doos voor de verzending.
 5. Bied je pakket aan bij een PostNL servicepunt. Je pakket wordt gratis verzonden naar ons servicecenter in Almelo.
 6. Je krijgt een bevestiging wanneer we het apparaat hebben ontvangen.
Algemene voorwaarden verkoop
 • De definitieve technische staat, cosmetische conditie én inruilwaarde van het apparaat worden door onze specialisten in ons servicecenter vastgesteld. Komen deze overeen met de door jou ingevoerde informatie? Dan blijft het bod staan wat we via e-mail hebben verstuurd en betalen we je binnen 1 werkdag. Afhankelijk van je bank kan het voorkomen dat het geld pas na 2 of 3 dagen op jouw rekening staat.
 • Heb je een iPhone of iPad? Zorg er dan voor dat 'Zoek mijn iPhone' uitgeschakeld is. Dat doe je via Instellingen -> iCloud -> Zoek mijn iPhone.
 • Blijkt dat het door jou aangeboden apparaat minder waard is, omdat de technische of cosmetische staat niet overeen komt met wat er in het formulier is aangegeven, dan doen we een nieuw bod.
 • Ga je niet akkoord met het nieuwe bod? Dan retourneren we je apparaat. Omdat wij de kosten voor het opsturen hebben vergoed, vragen wij jou om de kosten voor het retourneren te vergoeden. Hiervoor betaal je het normale PostNL tarief voor een pakket zending met Track & Trace.

Hoe gaat inruilen bij Tuffel in z'n werk?

Stap 1: Aanbieden

Stuur je apparaat gratis op naar ons servicecenter door het formulier op deze pagina compleet in te vullen. Wil je jouw apparaat liever niet opsturen? Breng dan een bezoek in ons servicecenter voor een taxatie.

Stap 2: Taxeren

De taxatie begint wanneer we het apparaat hebben ontvangen. Het bedrag wat je uitgekeerd krijgt is afhankelijk van een aantal technische en cosmetische factoren. Onze specialisten checken elk apparaat aan de hand van het Tuffel Testrapport. Uit dit rapport wordt een eerlijk en marktcomform bod voorgesteld. Kom je langs? Dan kun je op de taxatie wachten. Toestel opgestuurd? Dan nemen we binnen één werkdag contact me je op.

Stap 3: Beslissen

Ga je akkoord met het bod? Dan storten wij het bedrag binnen 24 uur op je bankrekening. Besluit je om een nieuw apparaat uit ons assortiment refurbished te kopen? Dan verrekenen we het ontvangen bedrag met de aanschafprijs. Zo koop je een nieuw apparaat met een leuke korting.

Stap 4: Afhandelen

Gefeliciteerd met het bedrag! Ga je niet akkoord met het bod en heb je jouw apparaat opgestuurd? Dan wordt het apparaat inclusief Track and Trace retour gedaan.

Onze zakelijke partners kiezen voor de service en kwaliteit van Tuffel

Tuffel heeft op Klanten Vertellen een boordeling van 8.8/10 op basis van 391 reviews.