Apple Store Almelo

Vakantie 2019

VAKANTIE !!

Van 22 juli t/m 9 augustus is ons reparatiecentrum gesloten.
Onze klantenservice en verkoop staan tijdens deze periode gewoon voor u klaar voor al uw bestellingen en vragen.

Apple Store Almelo

Op zoek naar een Apple reparatie service of naar een refurbished Apple computer? Ga dan naar Tuffel. Dé onofficiële Apple Store in Almelo met meer dan 25 jaren ervaring. De juiste plek voor alle Apple benodigdheden. Onze Apple-minded specialisten staan voor je klaar in ons servicecenter aan de Aadijk 35a in Almelo.

Meer dan 25 jaren ervaring met Apple
Bij Tuffel ademen we Apple. Onze specialisten hebben elk tussen de 10 tot 15 jaren ervaring in het Apple veld. Zij hebben jarenlang gewerkt in de grafische markt, waar ze onder andere reclamebureaus, drukkerijen en grafische afdelingen hebben geïnstrueerd en ondersteund in het gebruik van Apple computers met bijbehorende software. Gekscherend noemen we onszelf de onofficiële Apple Store in Almelo. Hiermee geven wij aan dat wij minstens zoveel kennis hebben als de officiële Apple Stores en Apple Premium Resellers. Zo niet meer kennis, gezien onze geschiedenis.

Apple Store Almelo Tuffel

Apple beheer en onderhoud
Het is algemeen bekend dat een Apple Mac minder onderhoud en beheer behoeft dan een Windows computer of laptop. Dit neemt echter niet weg dat er helemaal geen onderhoud of beheer plaats moet vinden. Om een Mac optimaal en snel te houden raden wij aan zo’n twee keer per jaar onderhoud te laten uitvoeren. Dit kan bij in ons in onze onofficiële Apple Store te Almelo, maar het mag natuurlijk ook bij jou op locatie / thuis.

Wil je onderhoud laten uitvoeren op jouw Mac? Dan mag je jouw Mac gewoon bij ons binnen brengen. Wij zorgen ervoor dat je Apple laptop of computer binnen 1 werkdag opgeschoond en geoptimaliseerd wordt. Tevens kijken wij of de huidige configuratie nog voldoet aan jouw eigen wensen, en de eisen van de geïnstalleerde OS X versie. Elke nieuwe versie van OS X brengt namelijk nieuwe mogelijkheden met zich mee, maar deze mogelijkheden vergen telkens meer van jouw Apple Computer. Indien nodig, adviseren wij jouw je Mac te upgraden. Je ontvangt hiervan een geheel vrijblijvende offerte.

Telefoon reparatie Almelo Tuffel Aadijk 35a
Gratis parkeren voor de deur

Apple reparaties
Mac defect? Opstarten wil niet meer, of het beeld blijft zwart? Of heb je problemen met OS X of andere software? Onze specialisten lossen je probleem vakkundig op! Wij repareren alle modellen Macs. Of het nu een iMac, MacBook, MacBook Pro, Mac Pro of Mac Mini is! Geen Apple computer of laptop is ons vreemd.

Garantie
Omdat we bij Tuffel met de beste kwaliteit onderdelen werken, geven we volledige garantie op het gerepareerde onderdeel. Blijkt dat het onderdeel niet juist werkt, dan wordt deze geheel gratis vervangen.

Consultancy en advies
Eerlijk advies en de vrijheid van keuze vinden we bij Tuffel erg belangrijk. Gladde verkooppraatjes en meer verkopen dan nodig is zal bij ons niet gebeuren. En ook bij zakelijk advies zullen wij altijd voor de beste prijs/kwaliteit verhouding gaan. Zo geef je nooit teveel uit en houd je geld over voor andere leuke dingen!

Wij luisteren aandachtig naar je wensen en respecteren jouw budget. Als wij vinden dat jouw keuze voor een Apple computer afwijkt van je wensen, dan zullen wij dit met je bespreken. Zakelijk advies nodig? Onze specialisten komen graag bij u op locatie om kosteloos een inventarisatie te maken!

Daarom kies je voor Tuffel

  • Reparatie uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen
  • Gunstige garantievoorwaarden
  • Parkeren voor de deur

Apple Store Almelo RefurbishedApple refurbished

Op zoek naar een gereviseerde iPhone, iPad of Apple computer? Bekijk ons assortiment aan refurbished. Standaard met 12 maande garantie!

Ons refurbished assortiment

Apple Store Almelo Mac reparatie & onderhoudMac onderhoud & reparatie

Voor problemen met je Mac kun je bij Tuffel terecht. Door onze kennis en ervaring met Macs weten wij elk probleem op te lossen.

Mac reparatie tarieven

Apple Store Almelo iPhone reparatieiPhone onderhoud & reparatie

Loopt de accu snel leeg van je iPhone? Je iPhone weer in originele conditie door het gebruik van de beste kwaliteit onderdelen.

iPhone reparatie tarieven

Apple Store Almelo iPad reparatieiPad onderhoud & reparatie

Barst in het scherm van je iPad? Ook voor iPad reparaties ben je bij Tuffel op het juiste adres.

iPad reparatie tarieven